HomeΚΡΗΤΗΣτο πνεύμα των Χριστουγέννων τα Χανιά

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων τα Χανιά

Πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν ευκαιρία για όλους μας να αισθανθούμε χαρμόσυνα, αισιόδοξα κι αλληλέγγυα. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, που έχει προετοιμαστεί με πολύ μεράκι και θετική διάθεση, μεταφέρουμε την ατμόσφαιρα της γιορτής σε κάθε γωνιά του Δήμου μας”.

Στην τοποθέτηση αυτή προχώρησε σήμερα, Παρασκευή 8/12/2017, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, αναφορικά με την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

“Οι συμπολίτες μας θα απολαύσουν θεατρικά δρώμενα, μουσικές, παραμύθια, κατασκευές, προβολές, ένα παγωμένο δάσος, εκδηλώσεις με κοινωνικό περιεχόμενο και πολλές άλλες δράσεις”, τόνισε ο κ. Βάμβουκας, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλαν στο σχεδιασμό, την οργάνωση και την υλοποίηση του εορταστικού προγράμματος του Δήμου, το σύνολο των εκδηλώσεων του οποίου παρέχεται δωρεάν για όλους.

img_9838

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τις Αντιδημαρχίες Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.Κ.ΟΙ.Π.Π.) και την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ για την πολύ καλή συνεργασία, εκφράζοντας την ίδια στιγμή τις θερμότερες ευχές του σε όλους τους Χανιώτες.

“Οργανώνουμε ένα πρόγραμμα, που περιλαμβάνει περισσότερες από εκατό εκδηλώσεις για ολόκληρο τον Δήμο, επιστρέφοντας στους συνδημότες μας, όπως έχει επισημάνει και ο Δήμαρχος Χανίων, σημαντικό πολιτιστικό μέρισμα”, υπογράμμισε από την πλευρά της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Βαρβάρα Περράκη, προσθέτοντας ότι αρχή της πολιτιστικής πολιτικής της αυτοδιοίκησης είναι να παρέχει δωρεάν κυρίως δράσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αξιοποιώντας σχήματα του ντόπιου δυναμικού, που υποστηρίζει την ποιότητα.

“Για δεύτερη χρονιά φέτος η Δ/νση Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Χανίων στέκεται πιο ενισχυμένα, πιο ουσιαστικά και έμπρακτα κοντά στα ιδρύματα, τους κοινωνικούς φορείς και τους κοινωνικοοικομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας, με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, που για κανένα λόγο δεν πρέπει να στερηθούν τη χαρά των εορτών”, τόνισε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη.

Στις δράσεις του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) αναφέρθηκε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Μανούσος Φοβάκης, οι οποίες θα αναπτυχθούν φέτος κυρίως στον Δημοτικό Κήπο, καθώς και στα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας, στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης.

Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, σύμφωνα με τον κ. Φοβάκη, θα οργανωθούν και στα ΚΑΠΗ. “Με χαρά παραχωρούμε τους χώρους, που διαχειρίζεται η Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ για τη διεξαγωγή μεγάλου μέρους των εκδηλώσεων, ενώ προχωράμε σε καινοτόμες δράσεις με τη χρήση νέων τεχνολογιών.

Σε συνεργασία μάλιστα με το Πολυτεχνείο Κρήτης οργανώνουμε μεταξύ άλλων προβολές σε διάφορα σημεία της πόλης”, επεσήμανε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – ΚΑΜ, Όθωνας Χαραλαμπάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση