HomeΚΟΣΜΟΣΛευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν είναι άρρωστος – Τα σενάρια είναι γελοία

Λευκός Οίκος: Ο Τραμπ δεν είναι άρρωστος – Τα σενάρια είναι γελοία

«Ο λαιμός του προέδρου είχε στεγνώσει, τίποτα περισσότερο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στις αρχές του επόμενου έτους και εν συνεχεία ο Λευκός Οίκος θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα.

Αυτά ακούστηκαν από τα «χείλη» της εκπρόσωπου του Λευκού Οίκου σε μία προσπάθεια να βάλει τέλος στις φήμες για την υγεία του Αμερικανού προέδρου που οργιάζουν ύστερα από την τελευταία του ομιλία που άναψε φωτιές στη Μέση για την Ιερουσαλήμ.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, χαρακτήρισε «γελοία» τα σενάρια περί προβλήματος υγείας του Ντόναλντ Τραμπ επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσε η ομιλία του για την Ιερουσαλήμ, στο τέλος της οποίας ο Αμερικανός πρόεδρος φαινόταν να δυσκολεύεται να μιλήσει, μασώντας τις λέξεις.

«Ο λαιμός του προέδρου είχε στεγνώσει, τίποτα περισσότερο», πρόσθεσε η Σάντερς.

Το στιγμιότυπο αναπαρήχθη στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, τροφοδοτώντας σενάρια σχετικά με την υγεία του Αμερικανού προέδρου , ακούστηκε ακόμα και το σενάριο ότι μπορεί να φοράει τεχνητή οδοντοστοιχία.

Η Σάντερς ανέφερε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έχει προγραμματίσει ιατρικό τσεκ απ τον επόμενο χρόνο και προανήγγειλε πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δημοσιοποιηθούν, όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, ο Τραμπ είχε δώσει στη δημοσιότητα την ηλεκτρονική του αλληλογραφία με τον γιατρό του, ο οποίος διαβεβαίωνε ότι η υγεία του υποψηφίου τότε προέδρου βρισκόταν «σε εξαιρετική κατάσταση».

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν την ιστορική ομιλία του Τραμπ την Τετάρτη, αναγνωρίζοντας επισήμως την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του Tραμπ διαβεβαίωσε ότι ο 71χρονος πρόεδρος θα εξεταστεί στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed στις αρχές του επόμενου έτους. «Τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν», εξήγησε.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση