HomeHL-SportsΟριστικά νοκ άουτ ο Μάριο Μάρτος

Οριστικά νοκ άουτ ο Μάριο Μάρτος

Ο άσος του ΟΦΗ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς * Μέσα Στρέζος και Παπαστεριανός * Στην εθνική Ιορδανίας ο Χαντί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκτός «μάχης» τέθηκε οριστικά ο Μάριο Μάρτος για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή το Σάββατο .

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη , αφού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έτσι ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν τον υπολογίζει.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Γιώργος Στρέζος που είχε ανάλογο πρόβλημα, όπως και ο Μανώλης Παπαστεριανός.

Η τελευταία προπόνηση εν όψει Παναχαϊκής θα γίνει την Παρασκευή  και εκεί θα αποφασίσει ο Παπαδόπουλος και για την αποστολή.

Εκτός θα είναι έτσι κι αλλιώς οι τραυματίες Μονιάκης, Οικονόμου και Περογαμβράκης.

Διεθνής κλήση για Χαντί

Παράλληλα, οι καλές εμφανίσεις του Άγγελου Χαντί έφεραν την κλήση του στην εθνική Ιορδανίας. Ο 28χρονος μέσος έχει γεννηθεί στον Πύργο Ηλείας και έχει Ελληνίδα μητέρα και πατέρα από την Ιορδανία.

Οι άνθρωποι της εθνικής τον παρακολουθούσαν καιρό και του έστειλαν τελικά κλήση, την οποία και αποδέχθηκε.

Βάσει προγράμματος, θα ταξιδέψει για το Αμάν μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος και θα ενταχθεί στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Η κλήση ήταν από τις 15 Δεκεμβρίου, αλλά λόγω υποχρεώσεων και κρίσιμων αγώνων του ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και το Κύπελλο, θα μεταβεί στην Ιορδανία μετά τις 22 του μήνα.

«Είναι τιμή για μένα να φοράς το εθνόσημο μιας Εθνικής ομάδας. Η Ιορδανία δεν είναι ξένη χώρα για μένα, είναι η χώρα του πατέρα μου. Δέχθηκα με χαρά την πρόσκληση στην Εθνική Ιορδανίας.

Είμαι 28 ετών και είναι μια δυνατή πρόκληση για μένα και εμπειρίες, να παίξω διεθνή παιχνίδια με την Εθνική ομάδα της χώρας», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση