HomeHL-9Με σκάφος του Λιμενικού οι έξι συλληφθέντες του ρυμουλκού στον Πειραιά

Με σκάφος του Λιμενικού οι έξι συλληφθέντες του ρυμουλκού στον Πειραιά

Συνεχίζονται οι έρευνες στο ακινητοποιημένο σκάφος με τους 6 τόνους χασίς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η εξονυχιστική έρευνα στο ρυμουλκό σκάφος «ANDREAS» που κατελήφθη από στελέχη του Λιμενικού Σώματος με έξι τόνους χασίς. Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, γνωστής ως «σοκολάτας» είναι η μεγαλύτερη που έχει κατασχεθεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας.

ploio-xasis

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος οι έξι συλληφθέντες, όλοι τους μέλη του πληρώματος θα μεταφερθούν στον Πειραιά με σκάφος του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να οδηγηθούν αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς για να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να παρουσιαστούν ενώπιον του Ανακριτή για την απολογία τους.

ploio-xasis2

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Αναφορικά με τον εντοπισμό και την κατάσχεση της μεγαλύτερης μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), γνωρίζεται ότι συνεχίζεται από τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. η ενδελεχής έρευνα όλων των χώρων του Ρυμουλκού “ANDREAS”. Το εξαμελές πλήρωμα του Ρ/Κ πρόκειται να μεταφερθεί στον Πειραιά με το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης 070 του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής  προκειμένου  να προσαχθούν, πρωινές ώρες αύριο,  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για τα περαιτέρω».

ploio-xasis3

Υπενθυμίζεται πως το ρυμουλκό εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης να πλέει ανοιχτά της Ιεράπετρας και κατελήφθη στη διάρκεια επιχείρησης ανδρών του Λιμενικού Σώματος με «ρεσάλτο». Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην Αγία Γαλήνη όπου κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε εντοπίστηκαν κρυμμένοι στα αμπάρια του 6 τόνοι χασίς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση