HomeΕΛΛΑΔΑΟ Βαρουφάκης απαντά στον Μοσκοβισί για τα «παραμύθια για παιδάκια»

Ο Βαρουφάκης απαντά στον Μοσκοβισί για τα «παραμύθια για παιδάκια»

«Όλα τα άλλα περιττεύουν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης απαντά στον ευρωπαίο επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί και τα όσα ανέφερε τη Δευτέρα για το βιβλίο του.

«Ας μου επιτρέψει ο κ. Μοσκοβισί να του θέσω την ίδια ερώτηση που έθεσα στον κ. Σόιμπλε: Σε ποιά παράγραφο, σε ποιά σελίδα, σε ποιό κεφάλαιο του βιβλίου μου υπάρχει έστω και η παραμικρή ανακρίβεια όσον αφορά κάτι που είπε ή έκανε; Όλα τα άλλα περιττεύουν», σχολίασε ο Γιάννης Βαρουφάκης.

Μιλώντας τη Δευτέρα, με αφορμή την ολοκλήρωση της πενταετούς θητείας του Γερουν Ντάισελμπλουμ στην προεδρία του Eurogroup, ο κ. Μοσκοβισί είπε ότι χωρίς αμφιβολία θα γραφτούν πολλά βιβλία, πολύ διαφορετικά από αυτό του Γ. Βαρουφάκη, το οποίο σημείωσε δεν θα έπρεπε να λέγεται «ενήλικες στο δωμάτιο», αλλά «παραμύθια για παιδάκια».

«Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να πει την αληθινή ιστορία, χωρίς παράνοιες, ψέματα και αυτοσχεδιασμούς. Αλλά καλύτερα να σταματήσω εδώ», είπε ο Π. Μοσκοβισί, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν στο μέλλον βιβλία που θα αποκαταστήσουν την αλήθεια για το ότι οι αληθινοί παίκτες του Eurogroup κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να επιτευχθούν συμβιβασμοί.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση