HomeHL-9Δύο τροχαία στην ίδια περιοχή μέσα σε λίγες ώρες!

Δύο τροχαία στην ίδια περιοχή μέσα σε λίγες ώρες!

Προσοχή στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν στην ίδια περιοχή, με διαφορά λίγων μόλις ωρών κινητοποίησαν τις αρχές.

Το μεσημέρι, στην περιοχή των Βουτών ένα ΙΧ αγροτικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 75χρονο άνδρα ανατράπηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεμα να σημάνει συναγερμός σε ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική.

Ο ηλικιωμένος οδηγός μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο χρειάστηκε να ρίξουν πριονίδι και να πλύνουν το οδόστρωμα καθώς λόγω της ανατροπής χύθηκαν λάδια από τον κινητήρα του οχήματος στον δρόμο μετατρέποντας τον σε πραγματική παγίδα για τους οδηγούς.

Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην ίδια περιοχή, πολύ κοντά στο σημείο όπου αναοδογύρισε το φορτηγάκι του ηλικιωμένου. Νωρίς το απόγευμα, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι οδηγοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν με το ασθενοφόρο στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Και για το δεύτερο τροχαίο κλήθηκε η Πυροσβεστική καθώς αρχικά είχε θεωρηθεί ότι ο ένας εκ των δύο οδηγών είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητο, ωστόσο δεν χρειάστηκε τελικά η επέμβαση των πυροσβεστών καθώς ο τραυματίας βγήκε από το τρακαρισμένο όχημα με τη βοήθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Το ευτύχημα είναι ότι κανείς από τους συνολικά τρεις τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Λόγω της βροχής οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί δεδομένου ότι το ολισθηρό οδόστρωμα μπορεί να προκαλέσει τροχαία ατυχήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση