HomeHL-SportsΠλατανιάς – Ατρόμητος 1-3

Πλατανιάς – Ατρόμητος 1-3

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Πλατανιάς μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι κι έδειξε ότι θέλει τη νίκη. Στο 22’ η πίεση απέδωσε καρπούς και ο Ενσικουλού δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0. Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ρισβάνης ανέτρεψε τον Ενσικουλού και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπούντνικ, αλλά ο Γιαννιώτης το απέκρουσε και κράτησε ζωντανή την ομάδα του.

Στο 61’ ο Βασιλακάκης με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και με ένα τρομερό γκολ έκανε το 1-1. Στο 71’ ο Ουάρντα εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Πλατανιά και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-1. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθα από τον Βασιλακάκη, ο οποίος στο 76’ με ωραίο βολέ εκτός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Γκολ: 22′ Ενσικουλού (Πλατανιάς), 61′ Βασιλακάκης (Ατρόμητος), 71′ Ουάρντα (Ατρόμητος), 76′ Βασιλακάκης (Ατρόμητος)

48′ έχασε πέναλτι ο Μπούντνικ

Κίτρινες κάρτες: 
Ενσικουλού, Ντικαμονά, Μπούντνικ, Παπανικολάου – Γιαννούλης, Μάντσον, Ρισβάνης, Ουάρντα

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα): 
Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (88′ Ουές), Στάμου, Βάντερσον, Ντεβέσα (59′ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (76′ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος, Κοροβέσης, Μπούντνικ, Ενσικουλού.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
 Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον (83′ Καρασαλίδης), Ούμπιδες (46′ Μπουσούλατζιτς), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ντάουντα, Ουάρντα (90′ Μενσά).

Διαφήμιση
Διαφήμιση