HomeΚΡΗΤΗΜε επιτυχία η προβολή «Η εποχή των παγετώνων» από τον ΕΣΔΑΚ

Με επιτυχία η προβολή «Η εποχή των παγετώνων» από τον ΕΣΔΑΚ

Τι ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μαμουμάλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν οι δυο προβολές της παιδικής ταινίας «Η Εποχή των Παγετώνων – Σε τροχιά σύγκρουσης» που διοργανώθηκαν από τον Ενιαίο Σύνδεσμο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) στον κινηματογράφο Αστόρια, με ελεύθερη είσοδο.

Την ταινία με τα σημαντικά περιβαλλοντικά και όχι μόνο μηνύματα, παρακολούθησαν εκατοντάδες παιδιά με τους γονείς τους, απολαμβάνοντας τους ευρηματικούς χαρακτήρες που έχουν κατακτήσει μικρούς και μεγάλους.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΔΑΚ Χάρης Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ήταν μια όμορφη δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση του ΕΣΔΑΚ, με σκοπό την ευαισθητοποίηση των μικρών παιδιών για την προστασία του περιβάλλοντος, με έναν διαφορετικό τρόπο. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη κι αυτό – σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πιστεύουμε πως η επόμενη γενιά μπορεί και θα είναι πιο ευαισθητοποιημένη και πιο αποτελεσματική στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και της προστασίας του περιβάλλοντος – μας οδηγεί στο να συνεχίσουμε την προσπάθεια με ανάλογες δράσεις».

Η ταινία «Η Εποχή των Παγετώνων – Σε τροχιά σύγκρουσης» ήταν μια ευγενική προσφορά της ODEON Talos, ενώ η δράση πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και την υποστήριξη της Thalis Environmental Services S.A. στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής εβδομάδας μείωσης αποβλήτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση