HomeHL-SportsΑστέρας Κέρκυρα 4-0

Αστέρας Κέρκυρα 4-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα της Super League σημείωσε το Σάββατο ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς συνέτριψε με 4-0 σκορ την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League.

Τα τέρματα των γηπεδούχων τα πέτυχαν οι Μανιάς (20′, 55′), Τόνσο (29′) και Καλτσάς (45′).

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Τρίπολης ήταν καταιγιστική. Στο 20′, μετά από λάθος στην αντίπαλη άμυνα, ο Μανιάς έκανε το διαγώνιο σουτ από τα όρια της περιοχής και κατάφερε να νικήσει τον Γιαννακόπουλο, γράφοντας το 1-0 για τους Αρκάδες.

Στο 29ο λεπτό οι φίλαθλοι του Αστέρα πανηγύρισαν ξανά, καθώς μετά από βαθιά μπαλιά, ο Αρτυματάς έκανε λάθος κεφαλιά και έβγαλε τετ-α-τετ τον Τόνσο, με τον Αργεντινό να περνάει και τον Γιαννακόπουλο και να σκοράρει σε κενή εστία. Στο 45′ ολοκληρώθηκε το επιθετικό «σόου» του Αστέρα, καθώς ο Μουνάφο έκανε εξαιρετική κάθετη στον Καλτσά και αυτός από θέση τετ-α-τετ δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει (3-0).

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε και στο 55′ ανέβηκε κι άλλο ο δείκτης του σκορ. Τότε οι γηπεδούχοι «έκρυψαν» την μπάλα και ο Μανιάς την έστειλε στα δίχτυα της Κέρκυρας, μετατρέποντας το ματς σε θρίαμβο για την ομάδα του.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ (78′ Μπέρτος), Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Τσιλιανίδης (56′ Ινσάλντο), Μανιάς (66′ Δουβίκας).

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Αρτυματάς, Κρητικός (46′ Ζορμπάς), Γεωργίου (46′ Σπίνουλας), Σοϊλέδης, Γκομές, Παμλίδης, Σιόντης, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν (69′ Ντιόγκο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση