HomeΕΛΛΑΔΑΘρίλερ με την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου από το Ωραιόκαστρο

Θρίλερ με την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου από το Ωραιόκαστρο

Το νέο πρόσωπο-"κλειδί"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον περίεργο ρόλο ενός σημαντικού προσώπου που δεν είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα στο θρίλερ του κτηνοτρόφου, παρουσίασε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη πρόβαλε ένα μέρος της συνομιλίας που είχε μαζί του. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είχε ραντεβού με τον Δημήτρη Γραικό τη μοιραία νύχτα που χάθηκε, όπως έλεγε η πληροφορία που έφτασε στην εκπομπή.

Υποστήριξε ότι δεν τον γνώριζε ούτε κατ’ όψιν, αλλά παρατήρησε ότι οι φωτογραφίες του αγνοούμενου που πρόβαλε η εκπομπή είναι παλιότερες. Υποστήριξε ότι πρέπει να έφυγε μόνος του και να κρύβεται.

Αναρωτιόταν συνέχεια ποιος έδωσε τη συγκεκριμένη πληροφορία γι αυτόν, ενώ όπως είπε κατέθεσε στην Αστυνομία για το όλο θέμα. Επίσης ανέφερε πως ο ίδιος δεν έχει σχέση με πλούσια, επιφανή και καταξιωμένα άτομα.

Στην εκπομπή ακούστηκε το δεύτερο μέρος της συνομιλίας που είχε η Αγγελική Νικολούλη με τη σύζυγο του αγνοούμενου επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη. Εστίασε στη συναλλαγή που είχε ο άνδρας της με τον έμπορο στο χώρο των σφαγείων πριν χαθεί, αμφισβητώντας ότι του έδωσε τις δεκαεπτά χιλιάδες ευρώ που ανέφερε.

Από την πλευρά του ο έμπορος έδωσε τη δική του απάντηση στη δημοσιογράφο. Υποστήριξε πως ήταν το πρώτο άτομο που έψαξε εξονυχιστικά η αστυνομία μετά την εξαφάνιση και πως τα στοιχεία που κατέθεσε επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του.

Ο νομικός εκπρόσωπος των αδελφών του κτηνοτρόφου Νίκος Διαλυνάς που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής, είπε τα εξής:

«Είμαι σε θέση να γνωρίζω πως οι Αρχές δεν στηρίζονται στο αυτοκίνητο. Εξετάζονται ξανά συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ έχει διευρυνθεί ο κύκλος των μαρτύρων. Υπάρχει όμως ένα ερώτημα. Ο έμπορος πρέπει να μας πει προς τα πού πήγε το αυτοκίνητο του Γραικού αφού τον ακολούθησε. Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να γίνουν στην υπόθεση αυτή κατ’ αντιπαράσταση εξετάσεις αλλά και αναπαράσταση».

Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Γραικός 59 χρόνων, από το Πεντάλοφο Ωραιοκάστρου, χάθηκε μυστηριωδώς με το αυτοκίνητο του ένα HILUX TOYOTA με αριθμό κυκλοφορίας ΝΑΥ 1252. Εξαφανίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2016 από την περιοχή της Χαλάστρας, όταν έφυγε από τα σφαγεία. Μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί το πτώμα του, ούτε το αυτοκίνητο του.

anikolouli.gr, enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση