HomeHL-GreeceΈρευνες στην Κερατέα μετά την καταγγελία 9χρονης

Έρευνες στην Κερατέα μετά την καταγγελία 9χρονης

Ισχυρίστηκε ότι πήγαν να την αρπάξουν στη μέση του δρόμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπροστά σε μια περίεργη υπόθεση βρίσκονται από τις 28 Νοεμβρίου οι αστυνομικοί του τμήματος Κερατέας.

Την ημέρα εκείνη η μητέρα ενός εννιάχρονου κοριτσιού προσήλθε στο ΑΤ Κερατέας και κατήγγειλε ότι το παιδί της της είπε ότι μετά το σχολείο, περίπου στις 14:15, και ενώ επέστρεφε σπίτι του άγνωστοι επιχείρησαν να το αρπάξουν.

Συγκεκριμένα το παιδί έκανε λόγο για ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος οι επιβάτες του οποίου του ειπαν «έλα, η μαμά μας είπε να σε πάμε σπίτι».

Ευτυχώς η 9χρονη αντέδρασε και απάντησε αρνητικά με τον οδηγό του αυτοκινήτου, όπως είπε στη μητέρα της, να σηκώνει το τζάμι, να αναπτύσσει ταχύτητα και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση διεξάγουν έρευνες προς δύο κατευθύνσεις. Αφενός να επιβεβαιώσουν ότι όντως έχει υπάρξει το περιστατικό και αφετέρου να μιλήσουν με το παιδί, πράγμα που δεν έχει καταστεί εφικτό καθώς η 9χρονη βρίσκεται στο εξωτερικό με τη μητέρα της.

Παρά τις έρευνες, πάντως, οι αστυνομικοί δεν δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην καταγγελία λόγω της ηλικίας του παιδιού εκτιμώντας ότι πιθανότατα πρόκειται για μια φανταστική ιστορία που άγνωστο γιατί είπε το μικρό κορίτσι.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση