HomeΚΡΗΤΗΝΟΔΕ Ηρακλείου: Κριτική για τη μείωση των επισκέψεων σε γιατρούς

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: Κριτική για τη μείωση των επισκέψεων σε γιατρούς

«Μοιράζουν κοινωνική ευαισθησία, αλλά αποκλείουν το λαό από τη Δημόσια Υγεία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο ζήτημα της μείωσης στον αριθμό των επισκέψεων ασθενών σε γιατρούς του ΕΟΠΥΥ καταδικάζει σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ.

Πιο συκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Από τη μια μοιράζουν με το κιλό αριστερή κοινωνική ευαισθησία και από την άλλη αποκλείουν τους πολίτες και μάλιστα τους πιο αδύναμους από τη δημόσια υγεία. Αφού άρπαξαν παράνομα 315 εκατ. από τους συνταξιούχους, μείωσαν τις συντάξεις, εκμηδένισαν επικουρικές και επιδόματα, αφού συμφώνησαν σε περεταίρω μειώσεις τα επόμενα 2 χρόνια τώρα τους στερούν και το δικαίωμα στην υγεία.

Το κοινωνικό πρόσημο της Κυβέρνησης είναι ξεκάθαρα αρνητικό καθώς, μείωσε τον αριθμό των επισκέψεων ασθενών σε ιατρούς του ΕΟΠΥΥ σε μηνιαία βάση, αναγκάζοντας τους ασθενείς να πληρώνουν από τη τσέπη τους τη δημόσια υγεία, παρότι πλήρωναν μια ζωή ασφαλιστικές εισφορές.

Αντιμετωπίζει σαν κόστος, σαν έξοδο τους συνταξιούχους, ανθρώπους που μια ολόκληρη ζωή δούλευαν και απέδιδαν φόρους με αποτέλεσμα, σήμερα, τον κόπο τους να νέμεται μια ιδεοληπτική κυβέρνηση κολλητών και μάλιστα σε βάρος τους.

Δυστυχώς, όμως, έτσι είναι οι “επαναστάσεις” της Αριστεράς».

Διαφήμιση
Διαφήμιση