HomeLife & StyleΗ αγαπημένη συνήθεια της Μέγκαν Μαρκλ που πλέον τής απαγορεύει το παλάτι

Η αγαπημένη συνήθεια της Μέγκαν Μαρκλ που πλέον τής απαγορεύει το παλάτι

Η νέα ζωή της «μαύρης πριγκίπισσας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η «μαύρη πριγκίπισσα» όπως πολλοί από χθες σπεύδουν να χαρακτηρίσουν την Μέγκαν Μαρκλ θα δει το επόμενο διάστημα τη ζωή της να αλλάζει. Αν και τα πρώτα σημάδια τα έχει δει ήδη…

Εγκατέλειψε το σπίτι της στον Καναδά, οι δύο σκύλοι της είναι σε καραντίνα για ένα μήνα και στη συνέχεια θα της επιτραπεί να τα δει, έχει κάνει μαθήματα αυτοάμυνας, πώς να ξεφεύγει από τρομοκράτες και τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που την απαγάγουν, σταμάτησε να δουλεύει και πολλά άλλα. Οσοι ξέρουν υποστηρίζουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκεται μόνο στην αρχή.

Από όλα όσα αλλάξει, όμως, υπάρχει κάτι που πλέον της απαγορεύεται και φαίνεται ότι θα τής στοιχίσει ιδιαίτερα.

Τι είναι αυτό; Να σταματήσει τη συχνή επικοινωνία με τους φανς της και την έντονη δραστηριότητα στα social media.

Ως δούκισσα του Σάσεξ δεν θα μπορεί να έχει την ίδια αλληλεπίδραση με τους φανς της, να υπογράφει αυτόγραφα, να ποζάρει για selfies, να μιλά μαζί τους μέσω Ιντερνετ.

Θα μπορεί βέβαια να έχει κάποια επαφή με τους θαυμαστές της στο πλαίσιο των βασιλικών περιοδειών και μόνο.

Τη σχέση που είχε -πλέον- με τα social media και τους φαν της το αποδεικνύει αυτό που είχε κάνει live σε μια συνέντευξη το 2016, όταν είπε στον παρουσιαστή ότι έχει ένα γράμμα για μια θαυμάστριά της, ονόματι Ρέιτσελ, για την οποία γνώριζε ότι θα βρίσκεται ανάμεσα στο κοινό, από μια ανάρτηση που είχε κάνει η φαν στο Twitter.

«Την ξέρω μέσω Twitter και είδα ότι θα ερχόταν από αυτά που έγραψε στα social media. Θα πάει ένα ταξίδι στην Κόστα Ρίκα καθώς όπως λέει την ενέπνευσε η δουλειά μου στα Ηνωμένα Εθνη», είπε τότε η Μαρκλ και στη συνέχεια σηκώθηκε, την βρήκε στο κοινό και της έδωσε το γράμμα. Μίλησαν για λίγο και η ηθοποιός της είπε φεύγοντας «θα τα πούμε καλύτερα μετά».

Ηδη η Μέγκαν Μαρκλ έχει κλείσει το διάσημο blog της Τhe Tig, από τον περασμένο Απρίλιο. Μάλιστα είχε εκληφθεί ως σημάδι ότι η σχέση με τον πρίγκιπα πηγαίνει σοβαρά.

«Μετά από τρία όμορφα χρόνια σε αυτή την περιπέτεια μαζί σας, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το The Tig. Αυτό που ξεκίνησε ως έργο πάθους εξελίχθηκε σε μια εκπληκτική κοινότητα έμπνευσης, υποστήριξης, διασκέδασης και επιδεξιότητας. Έχετε κάνει τις ημέρες μου φωτεινότερες και γεμίσατε αυτήν την εμπειρία με τόσο μεγάλη χαρά», είναι το μήνυμα που αναγράφεται στο ανενεργό πλέον blog.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση