HomeHL-GreeceΣπαραγμός στην κηδεία των δίδυμων αγοριών στη Ν. Σμύρνη

Σπαραγμός στην κηδεία των δίδυμων αγοριών στη Ν. Σμύρνη

Τραγική φιγούρα η μητέρα τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σπαραγμός στην κηδεία των δίδυμων 8χρονων αγοριών, του Βασίλη και του Σταύρου, που δολοφόνησε ο ίδιος τους ο πατέρας τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, μέσα στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη.

Τραγική φιγούρα η μητέρα των δύο παιδιών η οποία υποβασταζόμενη από συγγενείς και φίλους αδυνατούσε να αντιληφθεί τι είχε συμβεί και πώς σε μια στιγμή έχασε τους δυο μονάκριβους γιους της.

Στο τελευταίο αντίο και συμμαθητές των παιδιών με λουλούδια στα χέρια.

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, ζήτησε να δοθούν χρήματα στο Σύλλογο για το Παιδί και την Οικογένεια «Ηλιαχτίδα» στη Νέα Σμύρνη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 40χρονος Δημήτρης Σκουτέλης ο οποίος όπως όλα δείχνουν αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα πήρε στο θάνατο τα δυο παιδάκια του, όταν έβαλε μικρής έκτασης φωτιά στο διαμέρισμά του. Τα παιδιά είχαν πάει σπίτι του για το Σαββατοκύριακο.

Στον τοίχο του σπιτιού  έγραψε τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα, αφού πρώτα είχε κλείσει όλες τις πόρτες.

Εδώ και τρία χρόνια ήταν χωρισμένος με τη γυναίκα του και έβλεπε τα παιδιά του όταν του επιτρεπόταν.

«Αφού, Σταύρο, είχες προβλήματα να μπω στο σπίτι που ζούσα 11 χρόνια να πάρω τα πράγματά μου, έχω και εγώ πρόβλημα που τα παιδιά μου μένουν μόνιμα στο σπίτι σου, μέρα νύχτα, ό,τι έδωσες, πήρες αλήτη», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ένα από τα σημειώματα που βρέθηκαν τοιχοκολλημένα στο διαμέρισμα της τραγωδίας στη Νέα Σμύρνη. «Στο word στο κινητό μου και στο tablet μου θα βρείτε το σημείωμα που άφησα. Να αναλάβει την υπόθεση η κ. Νικολούλη στον Alpha γιατί είμαι σίγουρος πως η Πολιτεία και η ΕΛ.ΑΣ. δεν θα κάνουν ούτε τα μισά από αυτά που αναφέρω. Αν υπάρχει κράτος τώρα θα φανεί. Αλλιώς και αυτή η κυβέρνηση θα φανεί», υπογραμμίζει σε ένα δεύτερο σημείωμά του ο παιδοκτόνος, και αυτό κολλημένο στον τοίχο.

Τα δύο του παιδιά ήταν ηλικίας οκτώ ετών, δίδυμα και είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερη αδυναμία στον πατέρα τους. Κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί πως οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε με την οικογένειά του θα τον οδηγούσαν σε αυτό το σημείο να αυτοκτονήσει συμπαρασύροντας στον θάνατο και τα δύο παιδιά του.

Την ίδια στιγμή ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την «πάλη» των δύο μικρών αγοριών με το θάνατο. Όπως όλα δείχνουν, τα οκτάχρονα παιδιά που βρέθηκαν στο χολ του διαμερίσματος, φέρεται να ξύπνησαν αρχικά από τους καπνούς και να προσπάθησαν να διαφύγουν από την πόρτα  ωστόσο κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο καθώς ο πα-τέρας τους είχε κλειδώσει την πόρτα. Όταν τελικά οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν πλέον αργά. Τα δύο αγοράκια μεταφέρθηκαν εν συνεχεία στο νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ όπου έδωσαν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Ο 40χρονος πατέρας είχε καταφέρει να τα πάρει μαζί του στο θάνατο…

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση