HomeHL-9Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Ανακύκλωση

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Ανακύκλωση

Με αφορμή το τελευταίο εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κινητοποιήσεις κατέρχονται σήμερα οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Ανακύκλωσης στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου με αφορμή το εργατικό ατύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον χώρο του εργοστασίου.

Η κινητοποίηση που πραγματοποιείται με τη συνδικαλιστική στήριξη της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου έχει τη μορφή της τετράωρης στάσης εργασίας και θα ξεκινήσει στις 11:40.

Οι διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση λήψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στο εργοστάσιο, να επαναπροσληφθούν οι απολυθέντες και να υπογραφεί η υποσχόμενη επιχειρησιακή σύμβαση.

Υπενθυμίζεται πως χθες η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων κατήγγειλε πως το τελευταίο πεντάμηνο έχουν σημειωθεί συνολικά 5 εργατικά ατυχήματα στην Ανακύκλωση. Χθες το μεσημέρι, αλλοδαπός εργάτης που καθάριζε ένα μοτέρ έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων όταν ξαφνικά τέθηκε σε λειτουργία η κορδέλα διαλογής με αποτέλεσμα να αιφνιδιαστεί και να χάσει την ισορροπία του. Ο εργάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση