HomeΚΡΗΤΗΣτα Ιωάννινα για το συνέδριο της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος

Στα Ιωάννινα για το συνέδριο της ΚΕΔΕ ο δήμαρχος

Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα Ιωάννινα θα μεταβεί την προσεχή Τετάρτη 29 Νοεμβρίου όπου και θα παραμείνει μέχρι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργος Χ. Μαρινάκης προκειμένου να παρακολουθήσει και να συμμετάσχει στις εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, τις οποίες θα εγκαινιάσει με την ομιλία του  ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Πάνος Σκουρλέτης.

Εντωμεταξύ, αύριο, Τρίτη 28/11, ο Δήμαρχος  θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέχρι αργά το μεσημέρι προκειμένου να συμμετάσχει στην 3η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτη 2014-2020.

Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το απόγευμα του Σαββάτου ώστε να προλάβει, ως προσκεκλημένος του Κοσμήτορα Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Προέδρου της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής του επετειακού Συνεδρίου που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Κρήτης κ. Μυλωνάκη Δημ.,  να λάβει μέρος στο στρογγυλό τραπέζι με θέμα:  «Περιφερειακή ανάπτυξη και Κρήτη στο ευρωπαϊκό πλαίσιο: ο Ρόλος της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Κατά τη διάρκεια της απουσίας του, θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Άγγελος Μαλάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση