HomeHL-9Παρέμβαση εισαγγελέα για τους μεθυσμένους ανήλικους στην Ιεράπετρα

Παρέμβαση εισαγγελέα για τους μεθυσμένους ανήλικους στην Ιεράπετρα

Χρειάστηκε να νοσηλευθούν στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν στην Ιεράπετρα τα δύο περιστατικά που καταγράφηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο με μεθυσμένους ανήλικους που χρειάστηκε να νοσηλευθούν στο νοσοκομείο.

Με την παρέμβασή του ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λασιθίου ζητά να διερευνηθούν περαιτέρω οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τα δύο αγόρια, ηλικίας 13 και 15 ετών κατανάλωσαν αλκοόλ σε βαθμό τέτοιο που να χρειαστεί η μεταφορά τους στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr το μικρότερο σε ηλικία παιδί, διασκέδαζε το βράδυ του Σαββάτου σε υπαίθριο πάρτι στην παραλία της Ιεράπετρας όπου φαίνεται ότι κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα αλκοόλ με αποτέλεσμα να διακομιστεί μεθυσμένο στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του ωστόσο, επέβαλε τη νοσηλεία του σε Παιδιατρική Κλινική και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου.

Εξάλλου, ο 15χρονος έφηβος εντοπίστηκε σε πάρκο στο κέντρο της Ιεράπετρας μεθυσμένος, το βράδυ του Σαββάτου. Θα πρέπει να διευκρινιστεί πως και οι δύο μαθητές έφτασαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα μέθης όχι όμως σε κωματώδη κατάσταση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση