HomeΚΡΗΤΗΠαιδική και εφηβική χορωδία στο Δήμο Μαλεβιζίου

Παιδική και εφηβική χορωδία στο Δήμο Μαλεβιζίου

Ξεκίνησε η διαδικασία δημιουργίας τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ξεκινάει τη διαδικασία δημιουργίας τμήματος παιδικής – εφηβικής χορωδίας και καλεί όσα παιδιά ενδιαφέρονται, ηλικίας από 6 ετών (Α΄ Δημοτικού) έως 17 ετών, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε αυτή.

Η Χορωδία είναι μια ευκαιρία για κάθε παιδί να ξεκινήσει το μουσικό ταξίδι της έκφρασης μέσα από το τραγούδι. Στη Χορωδία κάθε παιδί θα αναπτύξει μουσική αντίληψη, θα μάθει να κατανοεί και να διαβάζει μουσική, να αξιοποιεί τις φωνητικές του δυνατότητες και να δουλεύει ομαδικά μέσα σε μια χαρούμενη παρέα.

Τα δοκιμαστικά θα γίνονται υπό την διεύθυνση καθηγητή μουσικής κάθε Δευτέρα 18.00 έως 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Μαρίνας-Μενέλαου Λουντέμη 11.

Οι νεαροί χορωδοί θα παρακολουθούν μαθήματα μουσικής θεωρίας – σολφέζ και φωνητικής αγωγής ειδικά για παιδιά, ενώ παράλληλα θα έρχονται σε επαφή με τα αριστουργήματα των μεγάλων συνθετών, δείγματα σύγχρονης μουσικής, καθώς και παραδοσιακή μουσική από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τα παιδιά που εκδηλώνουν ενδιαφέρον δεν χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις ή εξασκημένες φωνές. Πάνω από όλα όμως, χρειάζεται να έχουν διάθεση συνεργασίας και πολλή αγάπη για το τραγούδι. Άλλωστε η μουσική είναι η κοινή γλώσσα των ανθρώπων.

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται καθημερινά στο Γραφείο Παιδείας και Πολιτισμού στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγ. Μαρίνας, Μενέλαου Λουντέμη 11 και ώρες 09:00-12:00. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2815104021 και 6973498598 (Φραντζεσκάκη Άννα).

Οι ακριβείς ώρες του προγράμματος θα διαμορφωθούν, μεταγενέστερα, κατόπιν συλλογής των αιτήσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση