HomeHL-GreeceΔολοφονία-γρίφος στην Κάλυμνο: Ποιος και γιατί σκότωσε τον 21χρονο Νίκο;

Δολοφονία-γρίφος στην Κάλυμνο: Ποιος και γιατί σκότωσε τον 21χρονο Νίκο;

Αναπάντητα ερωτήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δολοφονία-γρίφος για τους αστυνομικούς που ερευνούν τα αίτια του εγκλήματος του 21χρονου φοιτητή που είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς πριν μια εβδομάδα και η σορός του οποίου βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία, περίπου 100 μέτρα από το σημείο που είχε βρεθεί και το ποδήλατό του.

Οι αστυνομικές αρχές αρχικά αναζητούν το κίνητρο της δολοφονίας του νεαρού, γιατί το σώμα του 21χρονου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει πολλαπλές κακώσεις χωρίς να γνωρίζουν το θανατηφόρο χτύπημα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως η μεταφορά του άτυχου φοιτητή σε εκείνο το σημείο που βρέθηκε δεν ήταν έργο ενός μόνο ανθρώπου αλλά περισσότερων γιατί εκεί είναι μια απόκρημνη περιοχή. Αυτό που θα αναζητήσουν, λοιπόν, οι αστυνομικές αρχές είναι πού κρατούσαν οι δράστες τον άτυχο φοιτητή όλο αυτό το χρονικό διάστημα γιατί η εξαφάνιση του Νίκου Χατζηπαύλου δηλώθηκε στις 19 Νοεμβρίου και ο φοιτητής σύμφωνα πάντα με τους αστυνομικούς δολοφονήθηκε τρεις με τέσσερις ημέρες αργότερα.

Όλο αυτό το διάστημα κάποιοι είχαν τον νεαρό φοιτητή στα χέρια τους και τον κρατούσαν.

Αναπάντητα ερωτήματα

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στα εξής ερωτήματα προκειμένου να φτάσουν πιο γρήγορα στον εντοπισμό των δραστών.

-Διαπληκτίστηκε με κάποιον πριν την εξαφάνισή του;

-Είχε κάποιο ραντεβού στο σημείο που βρεθηκε το ποδήλατό του;

-Βρέθηκε σε «λάθος τόπο»;

«Συγκάλυψη των αρχών» καταγγέλλει η μάνα

Ο 21χρονος είχε επισκεφθεί τη μητέρα του που τα τελευταία τρία χρόνια εργαζόταν ως καθηγήτρια στο νησί. Συγκλονισμένη η μητέρα του φοιτητή, καταγγέλλει συγκάλυψη από την πλευρά των Αρχών.

«Στη συγκεκριμένη περιοχή δεν γνωρίζω τι παίζεται αλλά αυτό που θέλω να καταγγείλω είναι ότι υπάρχει συγκάλυψη από την πλευρά των Αρχών. Πάντως ότι υπάρχουν υποψίες και ότι υπάρχουν περίεργα πράγματα που δεν κολλάνε, υπάρχουν. Φόραγε το παιδί μου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το ένα παπούτσι από τα δύο.

Πώς βρέθηκαν παπούτσια ακριβώς το ίδιο σχέδιο και το ίδιο νούμερο από την άλλη πλευρά του βουνού; Είπε μια διασώστης ότι αυτά τα παπούτσια είναι καινούργια. Φυσικά, τα παπούτσια αυτά που βρέθηκαν μπορεί να αγοράστηκαν εκ των υστέρων. Κάποιος τα αγόρασε. Ακριβώς το ίδιο νούμερο και το ίδιο σχέδιο» λέει η μητέρα του άτυχου Νίκου.

Η σορός του 21χρονου θα μεταφερθεί σήμερα στη Ρόδο. Οι αστυνομικοί αναμένουν να ολοκληρωθεί η νεκροψία -νεκροτομή που θα απαντά στη αιτία θανάτου του άτυχου φοιτητή.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση