HomeHL-SportsΟΦΗ Καλλιθέα 2-1

ΟΦΗ Καλλιθέα 2-1

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι Κρητικοί νίκησαν 2-1 την Καλλιθέα, έχοντας τρία ακυρωθέντα γκολ και δύο δοκάρια

Μετά το «στείρο» 0-0 στα Τρίκαλα ο ΟΦΗ χρειαζόταν πάση θυσία το τρίποντο προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση.

Και τα κατάφερε, καθώς το Σάββατο  επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας στο «Θ. Βαρδινογιάννης», έχοντας, μάλιστα, δύο δοκάρια και τρία ακυρωθέντα γκολ.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν με 2-0, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγο πριν από το φινάλε, αγχώνοντάς τους, ωστόσο δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την ήττα και να παραμείνουν στην τελευταία θέση.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου που ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πίεσε από το ξεκίνημα και στο 22’ άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Κουσκουνά. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 31’ ο σκόρερ ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Καντέ, με τον ρέφερι να Τσαγκαράκη να λέει «παίζετε».

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ο ΟΦΗ «άγγιξε» το 2-0, όταν στο 48′ ο Κουσκουνάς σούταρε αλλά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κουτογλίδης απέκρουσε την προσπάθειά του.

Στο 53’ ο Ζιαμπάρης σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ξανά ως οφσάιντ, για να φτάσουμε στο 57’ όταν ο Κοιλιάρας με μακρινό σουτ έγραψε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μάρτος σημάδεψε και αυτός το δοκάρι ενώ στο 67’ ακυρώθηκε και τρίτο γκολ του ΟΦΗ με τον Ορτέγκα, ως οφσάιντ, προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών.

Οι «κυανόλευκοι» ευτύχησαν να μειώσουν στο 83’. Ο Ταλέντο σούταρε από το ύψος της περιοχής, η πορεία της μπάλας αιφνιδίασε τον Στρέζο και κατέληξε στα δίχτυα.

Στα επόμενα λεπτά οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για όλα, βγήκαν μπροστά για να κυνηγήσουν την ισοφάριση αλλά το εις βάρος τους 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής ήταν ο Τσαγκαράκης (Χανίων), με βοηθούς τους Πάγκαλο (Λασιθίου) και Χρηστάκο (Πειραιά).

Κίτρινες: 31’ Κουσκουνάς, Όγκμποε – 41’ Καντέ, 64’ Ταλέντο, 87’ Ντιακιτέ

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Κοιλιάρας (68’ Ρούσσος), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεριανός (20’ Νάστος), Πουρτουλίδης, Χαντί (76’ Όγκμποε), Μάρτος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος (62’ Ταμπάκης), Μάκο (71’ Κερασίδης), Ταλέντο, Σμυρλής, Χοτζάλι (44’ Μήλιος).

Διαφήμιση
Διαφήμιση