HomeΕΛΛΑΔΑΚουίκ: Μητσοτάκης και ΝΔ θα πάρουν το μάθημά τους στη Βουλή

Κουίκ: Μητσοτάκης και ΝΔ θα πάρουν το μάθημά τους στη Βουλή

«Ο Πάνος Καμμένος δεν κρατιέται από κανέναν, δεν φοβάται κανέναν»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Ο Πάνος Καμμένος δεν κρατιέται από κανέναν, δεν φοβάται κανέναν, το σπίτι του δεν είναι σε Offshore εταιρεία και δεν έχει σπίτι στην Τήνο που να γειτνιάζει με αυτό του Χριστοφοράκου» δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη συζήτηση στο Κοινοβούλιο της επερώτησης των βουλευτών της ΝΔ για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, ο κ. Κουίκ τόνισε πως «ο Πάνος Καμμένος θα έρθει τη Δευτέρα στη Βουλή, πολύ προετοιμασμένος, πολύ ήρεμος, γιατί ξέρει ότι έχει το δίκιο με το μέρος του».

Κατέστησε σαφές, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του, πως «όταν ένας άνθρωπος δεν είναι πιασμένος από πουθενά, μπορεί να χρησιμοποιήσει τον πολιτικό του λόγο πολύ πιο παραγωγικά, από κάποιον ο οποίος είτε κατευθύνεται, γιατί κάποιοι τον σέρνουν από τη μύτη, όπως τον κ. Μητσοτάκη και του λένε ότι έτσι πρέπει να κάνει, είτε γιατί ότι νομίζουν ότι θα πετύχουν κάτι πολιτικά. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά για εκείνον, οι εξωγήινοι δεν τον συμβούλεψαν καλά. Θα αποτύχει».

Επικεντρώνοντας περαιτέρω την κριτική του στην αξιωματική αντιπολίτευση, ανέφερε πως «για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως συνομιλητής των εξωγήινων του Υμηττού, θα πάρουν το μάθημά τους όταν θα έλθουν στη Βουλή τη Δευτέρα» και προσέθεσε σύμφωνα με την ανακοίνωσή του:

«Η όλη υπόθεση αρχίζει από τη μια πλευρά να γίνεται πλέον αρκετά διασκεδαστική, αλλά από την άλλη και εξαιρετικά ενοχλητική. Όχι για μας. Νομίζω για τη ΝΔ, αφού ο κ. Μητσοτάκης με τις πολιτικές του συμπεριφορές είναι σαν να θέλει να δώσει, που θα γίνει έτσι και αλλιώς εκ των πραγμάτων, άλλη μία και δύο τετραετίες ακόμα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το ζήτημα είναι όμως ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια, δεν λέει να τα σταματήσει ,πολύ περισσότερο, που όλοι έχουν αντιληφθεί (προφανώς όχι ο ίδιος) ότι μετά τις εκλογές θα ψάχνει η Νέα Δημοκρατία για άλλον αρχηγό».

Σε ό,τι αφορά το θέμα με την κατάθεση απόρρητων εγγράφων στη Βουλή, άσκησε κριτική στο ΠΑΣΟΚ. «Είδαμε το κ. Ανδρέα Λοβέρδο να πηγαίνει να καταθέτει απόρρητα έγγραφα στη Βουλή. Τελικά αποδεικνύεται ότι αυτό είναι χόμπι στο ΠΑΣΟΚ, να έχουν διαβαθμισμένα έγγραφα», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Υπενθυμίζω, στο παρελθόν είχαμε και την πρωτοφανή δήλωση στη Βουλή του κ. Ευάγγελος Βενιζέλου ότι είχε σπίτι του όλα τα αρχεία του ΝΑΤΟ. Και δεν παρενέβη κανείς τότε. Ούτε από τη Δικαιοσύνη. (Στρατιωτική ή Τακτική). Να του πει «έλα εδώ, κύριε. Πώς έχεις τα σχέδια του ΝΑΤΟ σπίτι σου;»».

Στο σημείο αυτό, επισήμανε πως περίμενε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να πει «για έλα εδώ κ. Λοβέρδο, πού τα βρήκες αυτά;» και τόνισε πως «γίνεται ΕΔΕ από το ΓΕΕΘΑ, όπως επίσης, υπάρχει και η ξεκάθαρη θέση του κ. Καμμένου, ότι όποιο έγγραφο θελήσει να αποχαρακτηρίσει ο Εισαγγελέας θα το στείλει στους βουλευτές και μόνο στους βουλευτές, για να μπορέσουν να τα διαβάσουν».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση