HomeHL-SportsΧωρίς εκπλήξεις ο ΟΦΗ

Χωρίς εκπλήξεις ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αποστολή για το ματς με την Καλλιθέα * Ευχάριστες επισκέψεις στην προπόνηση

Με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, ο ΟΦΗ υποδέχεται το Σάββατο (15.00) την Καλλιθέα στο «Γεντί Κουλέ», με την προετοιμασία του να ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Τα δεδομένα για τον Νίκο Παπαδόπουλο δεν άλλαξαν, αφού σταθερά εκτός παραμένουν οι τραυματίες Οικονόμου, Μονιάκη και Περογαμβράκης.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Πλευράκης και Κοντογιάννης.

Αναλυτικά η 20άδα: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Πουτουρίδης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος,Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Όγκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Φίλοι από τα… παλιά στο «Γεντί Κουλέ»

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα και δύο καλών… φίλων του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο βρέθηκαν ο πρώην συνεργάτης του Ευγένιου Γκέραρντ, Άρης Βασιλείου, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Στέφανος Βάβουλας, οι οποίοι τα είπαν και με τον Νίκο Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Ευχάριστες “επισκέψεις” στην προπόνηση του ΟΦΗ  στο Γεντί Κουλέ. Ο πρώην συνεργάτης του Ευγένιου Γκέραρντ στον ΟΦΗ Αρης Βασιλείου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέφανος Βάβουλας, παρακολούθησαν την προπόνηση και πριν από αυτήν είχαν συζήτηση με το Νίκο Παπαδόπουλο ,τον Παύλο Αδάμο και τον Πέτρο Μαρινάκη και θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές της ομάδας.

Ο Αρης Βασιλείου δεν κρύβει ότι έχει μεγάλη αδυναμία στο Νίκο Παπαδόπουλο και συχνά τον επισκέπτεται σε προπονήσεις που γίνονται στο Γεντί Κουλέ.

Ενώ ο Στέφανος Βάβουλας, είχε την ευκαιρία να ξαναπατήσει το γήπεδο, στο οποίο έγραψε και αυτός ιστορία, με τον ΟΦΗ, στα τέλη της δεκαετίας του ’80, αρχές της δεκαετίας του ’90 (σήμα κατατεθέν το τρομερό του σούτ!).

Και οι δυο ευχήθηκαν στον ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο, καλή επιτυχία και να πετύχει ο ΟΦΗ το στόχο που έχει θέσει».

Διαφήμιση
Διαφήμιση