HomeHL-GreeceΒίντεο: Το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης που έπνιξε τη Μάνδρα

Βίντεο: Το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης που έπνιξε τη Μάνδρα

Εκδίκηση της φύσης ή ανθρώπινα εγκλήματα;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μάνδρα Αττικής.Το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης που έπνιξε στην λάσπη την Μάνδρα και τα ανθρώπινα «εγκλήματα» που οδήγησαν στην τραγώδια.

Η ομάδα του Up Drones κατέγραψε από ψηλά την καταστροφή που άφησε πίσω της η Θεομηνία στην Μάνδρα Αττικής. Στο βίντεο που έχει αναρτήσει στο λογαριασμό της στο youtube αναφέρει πως

«όλοι μιλάνε για εκδίκηση της φύσης όμως η εικόνα από ψηλά φανερώνει αληθινά ανθρώπινα «εγκλήματα» τα οποία και κόστισαν την ζωή σε 22 τουλάχιστον αθώους συνανθρώπους μας γιατί κάποιοι μιλάνε για άγνωστο αριθμό αλλοδαπών παράνομων εργατών που αγνοούνται από εκείνη την μέρα.

https://www.youtube.com/watch?v=ULoSow6yAl8

Παράνομες Δημοτικές εγκαταστάσεις, αμέτρητες κατασκευές χτισμένες ακριβώς πάνω στην κοίτη του ρέματος και πολυτελέστατες κατοικίες με πισίνες δίπλα σε μπαζομένα ρέματα. Μια Εθνική Οδός παρωδία που έχει την χάραξη της πάνω σε έναν χείμαρρο και δίχως κανένα άλλο υποστηρικτικό έργο (στην κατηφόρα μετά τον Άγιο Σωτήρα ενώνονται 3 ρέματα πάνω στην Εθνική και δεν υπάρχει ουτε ένα υποτυπώδες γεφυράκι να περνούν τα αυτοκίνητα από πάνω) και τέλος το Ρέμα της Αγίας Αικατερίνης που τελειώνει κυριολεκτικά δίχως καμία άλλη πρόβλεψη και κανένα μα κανένα αντιπλημμυρικό έργο στης πόρτες των πρώτων κατοίκων της Μάνδρας.

Η μεγαλύτερη ειρωνεία όλον ό δρόμος που ξεκινά στο τελείωμα του ρέματος και αποτελεί το έναν από τους δύο κεντρικούς οδούς της Μάνδρας ονομάζεται Οδός Αγίας Αικατερίνης και έχει πάρει το όνομά του από το ομώνυμο ρέμα».

Για την ώρα πάντως δεν μπορούν να αποδοθούν ευθύνες για την απίστευτη τραγωδία, ενώ ήδη με εισαγγελική εντολή έχει ξεκινήσει έρευνα από τις αστυνομικές αρχές.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση