HomeHL-9Στη Σητεία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Στη Σητεία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος

Θα παραστεί στις εκδηλώσεις για την πολιούχο Αγία Αικατερίνη και θα αναγορευθεί επίτιμος δημότης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα γιορτάσει η Σητεία την πολιούχο της Αγία Αικατερίνη αύριο Σάββατο.

Ο κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται ενώ θα αναγορευτεί σε επίτιμο Δημότη μετά από σχετική πρόσκληση της δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Παυλόπουλος αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Βιτσέντζος Κορνάρος» της Σητείας στις 10 το πρωί συνοδευόμενος από τον Λασιθιώτη υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι και θα μεταβεί στον καθεδρικό ναό της Αγίας Αικατερίνης για την επίσημη Δοξολογία, στην οποία θα χοροστατεί ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας.

Μετά την λιτάνευση της σεπτής εικόνας της Αγίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ο κ. Παυλόπουλος θα κατευθυνθεί στην κεντρική πλατεία της Σητείας για την πραγματοποίηση μιας συμβολικής τελετής στη διάρκεια της οποίας θα φυτέψει μια ελιά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου θα έχει αναρτηθεί και αναμνηστική πλακέτα.

Ο επόμενος σταθμός της επίσκεψης του κ. Παυλόπουλου θα είναι το Δημοτικό Μέγαρο, όπου στη διάρκεια πανηγυρικής τελετής θα αναγορευθεί σε επίτιμο Δημότη Σητείας.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των επισκέψεων του Προέδρου της Δημοκρατίας, διαδοχικά στο ΤΕΙ της πόλης και κατόπιν στη Μονή Τοπλού.

Το μεσημέρι, ο δήμαρχος Θεόδωρος Πατεράκης θα παραθέσει επίσημο γεύμα προς τιμήν του πρώτου Πολίτη της χώρας σε ξενοδοχείο της πόλης.

Η επίσκεψη του κ. Παυλόπουλου θα ολοκληρωθεί στις 15:30 το μεσημέρι οπότε και θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Β. Κορνάρος» για την Αθήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση