HomeHL-9Στο Λασίθι ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου

Στο Λασίθι ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου

Στο επίκεντρο οι επενδύσεις για τον τουριστικό τομέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερης σημασίας θεωρείται η διήμερη επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου στην Ανατολική Κρήτη, καθώς στο επίκεντρο των επαφών του θα βρίσκονται οι δυνατότητες που προσφέρονται στην περιοχή για αξιοσημείωτες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο πρώτος σταθμός του κ. Παπαδημητρίου θα είναι η Ιεράπετρα όπου στις 9:30 αναμένεται να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θεοδόση Καλαντζάκη, ενώ στη συνέχεια στις 10:30 θα έχει συνάντηση για το ζήτημα της ΒΙΠΕ της περιοχής.

Στις 12 θα βρίσκεται στη Σητεία όπου ο υπουργός Οικονομίας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο και τον Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητεία στο δημοτικό μέγαρο.

Στις 12:30 πρόκειται να πραγματοποιηθεί ανοιχτή σύσκεψη με τη συμμετοχή των φορέων και των επαγγελματιών της Σητείας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το απόγευμα ο κ. Παπαδημητρίου θα βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο όπου στις 18:30 θα έχει επαφές με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λασιθίου ενώ στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με φορείς και επαγγελματίες του Λασιθίου, στο επίκεντρο της οποίας θα βρίσκονται οι επενδύσεις στον τουριστικό τομέα.

Στη συνέχεια το Σάββατο 25 Νοεμβρίου θα επισκεφθεί ιδιωτικές εταιρείες και τη Σπιναλόγκα και στις 18:30 θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο του Ηρακλείου προκειμένου να επιστρέψει στην Αθήνα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση