HomeΕΛΛΑΔΑΘρηνούν οι οικογένειες των θυμάτων της Μάνδρας: 30 ετών και πατέρας ο 21ος νεκρός

Θρηνούν οι οικογένειες των θυμάτων της Μάνδρας: 30 ετών και πατέρας ο 21ος νεκρός

Ο Σωτήρης Πινής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θρήνο, οργή και πόνο νιώθουν οι συγγενείς των 21 θυμάτων της φονικής πλημμύρας που έπληξε περιοχές της Δυτικής Αττικής, τη στιγμή που μία οικογένεια αγωνιά για την τύχη του αγαπημένου της προσώπου, του 70χρονου Χρήστου Γεωργακόπουλου, ο οποίος ακόμα αγνοείται.

Τελευταίο θύμα των πλημμυρών ήταν ο 30χρονος Σωτήρης Πίνης, πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού. Ο άτυχος οδηγός φορτηγού την περασμένη Τετάρτη έκανε το καθημερινό του δρομολόγιο, όταν παρασύρθηκε το όχημά του από τα ορμητικά νερά στο ύψος του ρέματος του αμαξοστασίου. Επί ημέρες οι άντρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τον εντοπισμό του, τη στιγμή μάλιστα που η οικογένειά του αγωνιούσε για την τύχη του.

Τελικά, η σορός του άτυχου οδηγού εντοπίστηκε την Τρίτη, σφηνωμένη ανάμεσα σε ένα φορτηγό και ένα κοντέινερ κοντά στο αμαξοστάσιο Μάνδρας, ενώ το φορτηγό του είχε σχεδόν κομματιαστεί.

Τον άτυχο 30χρονο αναγνώρισε ο πατέρας του και η κηδεία έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στον Ιερό Ναό Αγ. Κωνσταντίνου στα Άνω Λιόσια.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση