HomeΚΡΗΤΗΜε μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό έχει στελεχωθεί το νοσοκομείο

Με μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό έχει στελεχωθεί το νοσοκομείο

Ανακοίνωση της Διοίκησης του νοσοκομείου Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη στελέχωση του νοσοκομείου με εξειδικευμένο μόνιμο προσωπικό επισημαίνει η Διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος σε ανακοίνωση, που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Επειδή το τελευταίο διάστημα διαβάζουμε στον τοπικό τύπο διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν την στελέχωση του Νοσοκομείου και τις προσλήψεις σε μόνιμο ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και σας ενημερώνουμε τι έχει γίνει σε αυτό το επίπεδο τα δυο τελευταία χρόνια.

1.΄Εχουν προκηρυχθεί και διοριστεί στο νοσοκομείο και εργάζονται αυτή την στιγμή 8 ειδικευμένοι μόνιμοι ιατροί.

Συγκεκριμένα 1 νεφρολόγος ΕΒ, 1 χειρουργός ΕΒ, 1 αναισθησιολόγος ΕΒ, 1 μικροβιολόγος ΕΒ, 1 ψυχίατρος ΕΒ, 1 ουρολόγος Δ/ντής, 1 ουρολόγος ΕΒ, 1 ακτινολόγος ΕΒ.

2.΄Εχουν υπογραφεί και αναμένεται η δημοσίευση στο ΦΕΚ οι διορισμοί τριών ιατρών ΕΒ ενός παθολόγου , ενός παιδιάτρου και ενός νευρολόγου. Αυτό θα συμβεί το επόμενο διάστημα μέχρι τέλους του έτους.

3.Βρίσκεται στο Υπουργείο προς υπογραφή ο διορισμός ενός καρδιολόγου ΕΒ και ενός Ψυχιάτρου ΕΒ για το Κ.Ψ.Υγείας.

4.Ολοκληρώθηκε η κρίση ενός ΕΒ ογκολόγου.

5.Είναι σε εξέλιξη η κρίση ενός ΕΒ για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

6.Μια θέση Δ/ντή ΤΕΠ που είχε προκηρυχθεί βγήκε άγονη και θα επαναπροκηρυχθεί.

7.Αναμένεται η απόφαση για την προκήρυξη 4 ειδικευμένων μόνιμων ιατρών για το ΤΕΠ, ώστε να μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα και το σημαντικότερο οι πολίτες οι οποίοι θα προσέρχονται στο ΤΕΠ να έχουν καλύτερη αλλά και γρηγορότερη αντιμετώπιση.

Τόσες προκηρύξεις και προσλήψεις ειδικευμένων μόνιμων ιατρών σε τόσο μικρό χρονικό έχει πολλά χρόνια να δει το νοσοκομείο μας.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να πούμε ότι έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα στελέχωσης, γιατί υπάρχουν ακόμα τμήματα όπως π.χ οφθαλμολογικό, γαστρεντερολογικό που χρειάζονται ενίσχυση και είναι στις προτεραιότητες μας η ενίσχυση αυτών των τμημάτων.

Αυτή είναι η πραγματικότητα όσον αφορά το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου μας και οτιδήποτε άλλο αναφέρεται κατά διαστήματα δεν είναι αληθές”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση