HomeHL-9Χωρισμένος πατέρας θέλει ν’ αφήσει παιδιά και πρώην σύζυγο χωρίς ρεύμα

Χωρισμένος πατέρας θέλει ν’ αφήσει παιδιά και πρώην σύζυγο χωρίς ρεύμα

Ιστορίες Οικογενειακής Τρέλας: Μήνυσε τον γιο του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία απίστευτη ιστορία οικογενειακής… τρέλας είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για έναν χωρισμένο πατέρα που – σύμφωνα με την καταγγελία της πρώην συζύγου του – άφησε την ίδια και τα τρία παιδιά της χωρίς… ρεύμα!

«Είναι απίστευτο αυτό που έχει συμβεί ανάμεσα σε αυτό το χωρισμένο ζευγάρι», αναφέρει μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, Στέλιος Βοργιάς.

Το χρονικό

Οι σχέσεις στο χωρισμένο ζευγάρι ήταν τεταμένη με τον πατέρα – όπως πάντα καταγγέλλει η πρώην σύζυγός του – να μην είναι τυπικός τόσο στην διατροφή όσο και στην πληρωμή του ρεύματος της ΔΕΗ, όπως είχε αποφασιστεί.

«Είχαν συσσωρευτεί χρέη στην ΔΕΗ, αρκετών χιλιάδων ευρώ, με την εταιρία να προχωρά στην διακοπή του ρεύματος στο σπίτι όπου μένει η μητέρα με τα τρία παιδιά, δύο ανήλικα κι ένα ενήλικο», περιγράφει ο κ. Βοργιάς και συνεχίζει: «Όταν έγινε η διακοπή η μητέρα επισκέφτηκε έναν ιδιωτικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και σύναψε νέο συμβόλαιο. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσει ξανά η μονογονεϊκή οικογένεια ρεύμα».

Αυτή ήταν η κίνηση που προκάλεσε αρκετά προβλήματα ανάμεσα στο χωρισμένο ζευγάρι καθώς – σύμφωνα με την καταγγελία – ο πατέρας εκνευρίστηκε για την πρωτοβουλία αυτή και ζήτησε τον… λόγο!

«Ο συγκεκριμένος άνθρωπος επισκέφτηκε τα γραφεία της ιδιωτικής εταιρίας ζητώντας τον λόγο που μπήκε το ρεύμα στο σπίτι της πρώην συζύγου του. Μάλιστα, επαναλάμβανε συνέχεια το επιχείρημα ότι επειδή το σπίτι βρίσκεται και στο δικό του όνομα θα έπρεπε να υπάρχει και η δική του υπογραφή στο συμβόλαιο», επεσήμανε σχετικά ο κ. Βοργιάς.

Μήνυσε και τον γιο του

Η ιστορία δεν σταματάει εδώ καθώς σύμφωνα πάντα με την καταγγελία ο μεγάλος γιος τηλεφώνησε τον πατέρα του για να μάθει για ποιον λόγο προχώρησε σε τέτοιου είδους φασαρία στην εταιρία.

«Μάλιστα, του ζήτησε να μην κόψει το ρεύμα από το σπίτι. Αυτό που εμένα έκανε έξαλλο είναι πως έπειτα από αυτό το τηλεφώνημα ο πατέρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση εναντίον του γιου του για εκβιασμό!», υπογράμμισε σχετικά ο κ. Βοργιάς.

Τον λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου έχει μιλήσει με την νομική υπηρεσία της εταιρίας ενώ προέτρεψε και την μητέρα να πάει στην εισαγγελία.

«Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προχωρήσει σε ενέργειες για να μην κοπεί το ρεύμα στην συγκεκριμένη οικογένεια. Έχουμε μιλήσει με τη νομική υπηρεσία της εταιρίας και πιέζουμε προς την κατεύθυνση να μην κόψουν το ρεύμα. Παράλληλα, είπα στην μητέρα να πάει στην εισαγγελία και να την ενημερώσει για τα όσα έχουν συμβεί», τόνισε σχετικά ο κ. Βοργιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση