HomeHL-SportsΜε ένα… όνειρο τρελό ο Ολυμπιακός στη Λισαβόνα

Με ένα… όνειρο τρελό ο Ολυμπιακός στη Λισαβόνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα όνειρο… τρελό θα παραταχθεί απόψε στις 21.45 (ΕΡΤ1- Cosmote Sport 2) ο Ολυμπιακός στη Λισαβόνα και στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι δεν θα είναι και… απατηλό, όπως αναφέρουν οι στίχοι του  διαχρονικού τραγουδιού, που ερμήνευσε ο Σταμάτης Κόκοτας το 1967.

Το ερυθρόλευκο όνειρο φυσικά δεν είναι άλλο από τη νίκη, η οποία θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της ελληνικής ομάδας για την κατάληψη της τρίτης θέσης στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το έργο των Πειραιωτών απέναντι στα «λιοντάρια» στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» είναι σαφώς αρκετά δύσκολο.

Εντούτοις για να συνεχίσουν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στους 32 του Europa League οι περυσινοί πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση απόψε, προκειμένου στην τελευταία αγωνιστική να ψάξουν καλύτερο αποτέλεσμα από τους Πορτογάλους, που στην αυλαία των ομίλων θα φιλοξενηθούν στην έδρα της Μπαρτσελόνα την ώρα που η ομάδα του Λεμονή θα υποδέχεται τη Γιουβέντους.

Στο πλευρό της ομάδας του Τάκη Λεμονή στο αποψινό ματς θα είναι 1.500 οπαδοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού για να φύγουν με το πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές τους.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής των Πειραιωτών προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να παρατάξει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο «Ζοσέ Αλβαλάδε».

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Προτό, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Ένχελς και Κούτρη.

Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα συνθέτουν οι Ρομαό, Ζιλέ και Ταχτσίδης, με τον Καρσελά και τον Φιγκέιρας στα πλάγια και τον Φορτούνη να είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουτεσιώτης, Βούκοβιτς, Νικολάου, Μάριν, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μπεν και Σεμπά, ενώ εκτός έμειναν οι Εμενίκε και Ζντιέλαρ.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Ζόρζε Ζέσους αναμένεται να επιλέξει τους Πατρίσιο, Πιτσίνι, Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Καρβάλιο, Μπατάλια, Ζ. Μάρτινς, Φερνάντες, Μπ. Σεζαρ και Μπας Ντοστ.

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 10 (7-1)
Γιουβέντους 7 (5-5)
Σπόρτινγκ 4 (5-6)
Ολυμπιακός 1 (3-8)

Η επόμενη (6η) αγωνιστική

5 Δεκεμβρίου 2017

Ολυμπιακός-Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα-Σπόρτινγκ

Διαφήμιση
Διαφήμιση