HomeΕΛΛΑΔΑΤροχαίο με αγριογούρουνα έξω από τη Λαμία!

Τροχαίο με αγριογούρουνα έξω από τη Λαμία!

Από τύχη δε θρηνήσαμε θύματα - Μια γυναίκα οδηγός τραυματίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοβαρό τροχαίο με πρωταγωνιστές μια ολόκληρη οικογένεια από αγριογούρουνα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί στην ΠΕΟ Λαμίας – Στυλίδας στο ύψος του Αυλακίου.

Ένα κοπάδι από αγριόχοιρους φαίνεται ότι προσπάθησε να περάσει το δρόμο την ώρα που κάποιο μεγάλο όχημα – πιθανότατα νταλίκα – διέσχιζε τον ίδιο δρόμο, με αποτέλεσμα να σπείρει το θάνατο σε τουλάχιστον εφτά από αυτά!

Τα διαμελισμένα ζώα παρέμειναν διάσπαρτα στο δρόμο και στα παρακείμενα χωράφια και λίγο αργότερα δεν γλυτώσαμε το ατύχημα. Μία νεαρή γυναίκα διερχόμενη με το αυτοκίνητό της από το σημείο, ήρθε ξαφνικά τετ-α-τετ με τα νεκρά ζώα και βρήκε σε ένα από αυτά χάνοντας τον έλεγχο του οχήματός της. Αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός δρόμου, πέφτοντας πάνω σε ακακίες και από θαύμα δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο έφτασε γρήγορα ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο, αλλά και δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να καθαρίσει το οδόστρωμα.

Από το ΑΤ Στυλίδας διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

Σημειώνουμε τέλος ότι σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας, ο πληθυσμός των αγριογούρουνων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο αριθμό και πλέον τα ζώα κατεβαίνουν στην κυριολεξία στις αυλές τους προκειμένου να βρίσκουν τροφή! Μάλιστα σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες στα εγκαταλελλειμένα κτίρια του «Βόμβυκα» και της «Βομβυκρίλ» ζουν ολόκληρες οικογένειες από αυτά και πολλές φορές τα έχουν δει να κάνουν βόλτες στην ΠΕΟ!

Πρόσφατα επίσης είχαμε ένα ακόμη ανάλογο περιστατικό στο Βαθύκοιλο, όταν και πάλι αγριογούρουνα είχαν πεταχτεί στο δρόμο δικυκλιστή.

lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση