HomeΕΛΛΑΔΑΤσίπρας: Πετύχαμε τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης στις φυλακές

Τσίπρας: Πετύχαμε τη βελτίωση των συνθηκών κράτησης στις φυλακές

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα νέο βίντεο σχετικό με την πολιτική της κυβέρνησης για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές ανάρτησε πριν από λίγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με αυτό η κυβέρνηση υλοποιεί σημαντικά έργα όπως σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, εργαστήρια επαγγελματικής κατάρτισης, νέες αγροτικές φυλακές κ.α. Παράλληλα σημειώνει με έμφαση ότι η Ελλάδα είναι πρώτη στην κατάταξη μεταξύ των χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης στους δείκτες βελτίωσης των συνθηκών κράτησης.

Η κυβέρνηση  εφαρμόζει νέα σωφρονιστική πολιτική με μια σειρά νομοθετικών παρεμβάσεων, η οποία κινείται στους άξονες: Ασφάλεια – Ανθρωπισμός – Επανένταξη – Διαφάνεια υποστηρίζει ο πρωθυπουργός στην ιστοσελίδα του ο οποίος – παρά την έντονη κριτική που ασκείται στην κυβέρνηση του για τα ζητήματα της ασφάλειας και το νόμο Παρασκευόπουλου – δεν παραλείπει να σημειώσει ότι υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις για την αποσυμφόρηση των φυλακών.

Ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει ακόμα ότι η κυβέρνηση προώθησε την αναβάθμιση της ασφάλειας για προσωπικό και κρατούμενους, την ενεργοποίηση του θεσμού της ημιελεύθερης διαβίωσης, την ενίσχυση των δικαιωμάτων κρατουμένων και της επαφής με την οικογένεια και την κοινωνία.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=2vx90tq8hxQ

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση