HomeHL-SportsΝύχτα αποθέωσης για τον μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ!

Νύχτα αποθέωσης για τον μεγάλο Ευγένιο Γκέραρντ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια βραδιά αξέχαστη στο «Γεντί Κουλέ» – Όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου του ΟΦΗ λύγισαν, έκλαψαν, θυμήθηκαν κι αποθέωσαν τον τεράστιο Ευγένιο Γκέραρντ!

Η παρουσία του Ευγένιου Γκέραρντ στο Γεντί Κουλέ συγκίνησε όλους όσους βρέθηκαν σήμερα στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Μόλις εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο όλοι τον αποθέωσαν και η ιαχή «δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Ολλανδέ», δονούσε την ατμόσφαιρα.

Στα αποδυτήρια του ιστορικού γηπέδου μπήκαν για να αλλάξουν θρυλικές μορφές όχι μόνο του ΟΦΗ, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου και άπαντες θυμήθηκαν τα παλιά.

Προσωπικότητες όπως οι  Νικοπολίδης, Αποστολάκης, Κωστούλας, Καψής, Γκούμας, Μπασινάς, Κατσουράνης, Λυμπεροπουλος, Καραγκούνης, Τσιάρτας, Γκόγκιτς. Χανιωτάκης, Σταυρακάκης, Γκουλής, Παυλόπουλου, Ίσις, Μαρινάκης, Πουρσανίδης, Μαχλάς, Νιόπλιας, Τζουγκάνοβιτς, Σηφάκης, Χοσάδας, Αναστασίου, Βέρα, Βλαστός, Γεωργαμλής, Κιάσος, Κοζανίδης, Νταμπίζας, Τζόρτζεβιτς, Κωφίδης, Κωστένογλου, Λαγωνικάκης και πολλοί άλλοι, μας γύρισαν πίσω σε άλλες εποχές.

Ζούσε γι’ αυτή τη στιγμή, λέει η σύζυγός του 

“Πολύ μεγάλη η συγκίνηση. Ήταν κάτι που ήθελα πολλά χρόνια να γίνει γιατί το αξίζει αυτός ο άνθρωπος, η αγάπη που του έχουν τα παιδιά είναι τεράστια, όλο αυτό είναι μοναδικό, το αξίζουν όλοι και όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπούν και έχουν γεμίσει το γήπεδο.

Περίμενε πολύ. Του έλεγα πάντα γι’ αυτή τη μέρα γιατί περάσαμε δύο εβδομάδες δύσκολες στο νοσοκομείο και αυτή η μέρα τον κράτησε» ανέφερε -εμφανώς συγκινημένη- η σύζυγος του Γκέραρντ, Κατερίνα, στην κάμερα της NOVA.

“»Μόνο και μόνο που είδαμε έναν άνθρωπο που έχει δώσει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο να είναι ακινητοποιημένος σε πιάνει η καρδιά σου. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε αυτό τον άνθρωπο.

Ο άνθρωπος έχει χτίσει ένα μύθο, μια ομάδα που άφησε ιστορία στα γήπεδα, απέκλεισε ολόκληρη Ατλέτικο Μαδρίτης και αυτό τα λέει όλα»” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στην κάμερα της NOVA, πριν την έναρξη του φιλικού.

“Είμαστε οικογένεια και γι’ αυτό έγινε όλο αυτό το πράγμα. Έχουν έρθει από όλο τον κόσμο, ήρθαμε όλοι εδώ για να είμαστε όλοι μαζί γι’ αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που μας έδωσε τα πάντα. Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα απ’ όσα βιώνουμε τώρα.

Ήταν εκπληκτικές στιγμές για όλα τα παιδιά, το ματς με την Ατλέτικο, οι τόσο ξεχωριστοί παίκτες. Όλα τα παιχνίδια είναι μοναδικά” τόνισε ο Νίκος Μαχλάς.

Να αναφέρουμε πως τα έσοδα από το φιλικό που θα γίνει στο «Γεντί Κουλέ» θα διατεθούν από την οικογένεια του Ευγένιου Γκέραρντ στο “Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ, Τάλως” και στην “Εθελοντική ομάδα Ηρακλείου, Give”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση