HomeHL-9Δείτε ποιο τμήμα του ΒΟΑΚ “κλείνει” για τέσσερις μήνες

Δείτε ποιο τμήμα του ΒΟΑΚ “κλείνει” για τέσσερις μήνες

Από πού θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έκλεισε από σήμερα το πρωί το τμήμα Γούρνες – Χερσόνησος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης και για τέσσερις μήνες, λόγω απαραίτητων εργασιών.

Καθόλη τη διάρκεια των μηνών αυτών η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης:

“Τη Δευτέρα 20/11/2017 (σ.σ. μεθαύριο) και ώρα 8 π.μ. θα ξεκινήσουν οι εργασίες υλοποίησης της εργοταξιακής σήμανσης για την εκτροπή της κυκλοφορίας του ΒΟΑΚ στην Παλαιά Εθνική Οδό (ΠΕΟ), που έχει εγκριθεί με βάση τη με αρ. πρωτ. 2501/1/263-λστ’/16-11-2017 απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου, και συγκεκριμένα:

1. Για το ρεύμα κυκλοφορίας από Ηράκλειο προς Άγ. Νικόλαο.

1.1. Η εκτροπή θα πραγματοποιείται διαμέσου του νότιου κλάδου του Α/Κ Γουρνών και έπειτα στην ΠΕΟ (Ε90).

1.2. Στη συνέχεια τα οχήματα θα κινούνται ανατολικά κατά μήκος της ΠΕΟ (Ε90), και στον υφιστάμενο Ι/Κ της ΠΕΟ προς Καστέλι-Λ. Χερσονήσου (οικισμός Άγ. Ιωάννης) τα οχήματα θα κινούνται νότια μέσω της Ε.Ο. Ε92 προς τον Α/Κ Καστελίου του ΒΟΑΚ.

1.3. Ακολούθως, επί της οδού Καστελίου-Χερσονήσου, στην περιοχή του Α/Κ Καστελίου, και συγκεκριμένα στο βόρειο κυκλικό ισόπεδο κόμβο, η κυκλοφορία θα διενεργείται προς Άγ. Νικόλαο και προς Καστέλι.

1.4. Τα οχήματα προς Άγ. Νικόλαο θα κινούνται επί της υφιστάμενης βόρειας ράμπας του Α/Κ και στη συνέχεια θα εισέρχονται στο ΒΟΑΚ (Α90).

2. Για το ρεύμα κυκλοφορίας από Άγ. Νικόλαο προς Ηράκλειο.

2.1. Η εκτροπή της κυκλοφορίας από το ΒΟΑΚ (Α90) θα πραγματοποιείται διαμέσου της υφιστάμενης ράμπας του Α/Κ Καστελίου, στον κυκλικό κόμβο επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Καστελίου-Χερσονήσου (Ε92), βόρεια του υφιστάμενου κόμβου.

2.2. Ο κυκλικός κόμβος θα διανέμει την κυκλοφορία προς Καστέλι και προς Ηράκλειο-Χερσόνησο.

2.3. Τα οχήματα προς Ηράκλειο θα κινούνται βόρεια επί της ΠΕΟ Καστελίου-Χερσονήσου (Ε92) και διαμέσου του ισόπεδου κόμβου στη θέση Άγ. Ιωάννης στην (ΠΕΟ) Ε92 Χερσόνησος-Ηράκλειο θα κινούνται δυτικά και θα εισέρχονται στο ΒΟΑΚ (Α90) διαμέσου της βορειοδυτικής ράμπας του Α/Κ Γουρνών”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση