HomeHL-SportsΈλυσε την… παρεξήγηση ο Νίκος Παπαδόπουλος

Έλυσε την… παρεξήγηση ο Νίκος Παπαδόπουλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής του ΟΦΗ διευκρίνισε ότι η δήλωσή του δεν είχε να κάνει με οικονομικά θέματα

Δόθηκαν 40.000 ευρώ στους παίκτες

Πολλή συζήτηση προκάλεσε η δήλωση του Νίκου Παπαδόπουλου μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τα Τρίκαλα ότι κάποιοι παίκτες μπορεί να έχουν αλλού το μυαλό τους.

Με διευκρινιστική του δήλωση την Κυριακή ο προπονητής του ΟΦΗ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν αναφερόταν σε οικονομικά ζητήματα, αλλά σε θέματα που θα πρέπει να λύσει με τους ίδιους και την ομάδα.

«Αυτό που είπα στα Τρίκαλα, μετά τον αγώνα της ομάδας μας, ότι οι παίκτες, μας μπορεί να είχαν αλλού το μυαλό τους, δεν έχει σχέση με το οικονομικό θέμα.

Είναι ζητήματα που θα τα συζητήσω με τους παίκτες μου και τους ανθρώπους της ομάδας», ξεκαθάρισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Παράλληλα, η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι πριν το ματς οι παίκτες πήραν σχεδόν 40.000 ευρώ που αφορούσαν τους μισθούς τους και δόσεις συμβολαίων.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του ΟΦΗ την περασμένη Παρασκευή, παραμονή του αγώνα με τα Τρίκαλα, έλαβαν ένα ποσό κοντά στις 40 χιλιάδες ευρώ, χρήματα που είχαν να κάνουν με  μισθοδοσία και δόσεις συμβολαίων.

Τα χρήματα αυτά καταβλήθηκαν μετά από ενέργειες που έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μανόλης Κουμαντάκης και Μανόλη Ορφανάκης, αλλά και από τους μετόχους της ομάδας, οι Μιχάλης Μυλωνάκης και Γιάννης Βάβουλας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση