HomeΕΛΛΑΔΑΣτην Ελλάδα ο Πολωνός πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Ελλάδα ο Πολωνός πρόεδρος της Δημοκρατίας

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί ο Αντρέι Ντούντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα, έπειτα από πρόσκληση του Έλληνα προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, πρόκειται να πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην χώρα μας, από την Δευτέρα 20 μέχρι και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου.

Ο Πολωνός ηγέτης, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Αγκάτα Κορνχάουζερ, θα καταθέσει λίγο πριν τις 11:00 στέφανο στο «Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη» και ακολούθως θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς και τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Ν. Βούτση, στο Μέγαρο του κοινοβουλίου.

Το απόγευμα της Δευτέρας, οι δύο Πρόεδροι θα εγκαινιάσουν έκθεση για τον Ελληνο-Πολωνό ήρωα του Β’ ΠΠ, Γεώργιο Ιβανώφ στο Πολεμικό Μουσείο, ενώ το βράδυ, ο κ. Παυλόπουλος θα παραθέσει δείπνο στον κ. Ντούντα.

Στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Ελλάδα, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Πολωνίας Αντρέι Ντούντα, θα επισκεφθεί τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», την πολωνοελληνική Έκθεση για καινοτόμα προϊόντα και το ελληνοπολωνικό επιχειρηματικό Συνέδριο «Πράσινες Καινοτόμες Τεχνολογίες» και, τέλος, θα γευματίσει με Πολωνούς και Έλληνες επιχειρηματίες.

Ο κ. Ντούντα θα αναχωρήσει νωρίς το βράδυ της Τρίτης για την Πολωνία.

tanea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση