Ανοίγουν σήμερα ξανά οι κάλπες στο δεύτερο γύρο των εκλογών για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, την ηγεσία του οποίου διεκδικούν η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι οποίοι επικράτησαν στον πρώτο γύρο της διαδικασίας.

Δικαίωμα ψήφου έχουν σήμερα, μόνο όσοι μέλη και φίλοι της Κεντροαριστεράς είχαν ψηφίσει και στον πρώτο γύρο. Οι εκλογείς μπορούν να προσέρχονται σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα επιθυμούν χωρίς καμιά άλλη προϋπόθεση, επιδεικνύοντας το διαβατήριο ή την ταυτότητά τους.

gennhmata-androulakhs

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι με απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και μετά από σχετικό αίτημα των δύο υποψηφίων σε κάθε εκλογικό τμήμα θα συγκεντρώνονται δωρέες υπέρ των πληγέντων από την θεομηνία της Δυτικής Αττικής.

Στο Ηράκλειο ψηφίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Στο Ηράκλειο θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος αναμένεται – όπως έχει ήδη ανακοινωθεί – να ψηφίσει στο εκλογικό τμήμα που λειτουργεί στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου στις 11.00 το πρωί. Από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στις 10:30 στο Α΄ ΚΑΠΗ του Καματερού στην Αθήνα.

Τα ποσοστά του πρώτου γύρου

Υπενθυμίζεται πως στην εκλογική διαδικασία της προηγούμενης Κυριακής η Φώφη Γεννηματά είχε συγκεντρώσει 73.939 ψήφους και ποσοστό 42,50%) και ο Νίκος Ανδρουλάκης 43.735 ψήφους με ποσοστό 25,14%.

Στον πρώτο γύρο των εκλογών για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ψήφισαν περίπου 200.000 άτομα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση