HomeHL-9Πότε απολογούνται οι Βρετανοί στρατιώτες που γρονθοκόπησαν νεαρό στην Κρήτη

Πότε απολογούνται οι Βρετανοί στρατιώτες που γρονθοκόπησαν νεαρό στην Κρήτη

Στο νοσοκομείο ο 30χρονος Χανιώτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκαν σήμερα οι δύο Βρετανοί στρατιώτες που γρονθοκόπησαν τον 30χρονο Χανιώτη το βράδυ της Παρασκευής τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Ο εισαγγελέας τους άσκησε ποινικές διώξεις, μεταξύ αυτών, και για πρόκληση σωματικής βλάβης ενώ την ίδια ώρα οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν κι έλαβαν προθεσμία από τον ανακριτή Χανίων και θα απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας.

Στο νοσοκομείο ο 30χρονος

Στο νοσοκομείο Χανίων εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 30χρονος άνδρας που φέρει συντριπτικό κάταγμα στη μύτη και μώλωπες στο υπόλοιπο σώμα του.

Όπως ο ίδιος ανέφερε κατά την κατάθεσή του όλα σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής όταν ο ίδιος πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του ώστε να επιστρέψει στο σπίτι του.

Στην οδό Τζανακάκη είδε μία παρέα τεσσάρων Βρετανών που τον πλησίασαν με την πρόφαση ότι κάποιοι τους έκλεψαν το κινητό. Οι Άγγλοι ήταν εμφανώς μεθυσμένοι και άρχισαν να φωνάζουν ενώ δύο απ’ αυτοί άρχισαν να χτυπούν τον 30χρονο στο πρόσωπο και στο σώμα.

Ο νεαρός που δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει τελικά έπεσε στο έδαφος σοβαρά τραυματισμένος.

Περαστικοί έτρεξαν να τον βοηθήσουν, ειδοποιώντας παράλληλα το ΕΚΑΒ ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον 30χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Οι άνδρες της αστυνομίας λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν και εντόπισαν τους δύο θερμόαιμους Βρετανούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Άγγλοι στρατιώτες συμμετείχαν στην μεγάλη πολυεθνική αεροναυτική άσκηση που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στη ναυτική βάση της Σούδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση