HomeHL-9Χαρίζει ζωή σε συνανθρώπους μας και στο εξωτερικό ο Μανόλης που έφυγε νωρίς…

Χαρίζει ζωή σε συνανθρώπους μας και στο εξωτερικό ο Μανόλης που έφυγε νωρίς…

Αεροδιακομιδή για τη μεταφορά των οργάνων του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της μεταφοράς των ζωτικών οργάνων του 40χρονου Μανόλη Σμαραγδάκη από τις Βασιλειές Ηρακλείου, που νοσηλευόταν κλινικά νεκρός τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και η οικογένεια του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όργανα του άτυχου νεαρού άνδρα θα μεταφερθούν ακόμη και στο εξωτερικό, καθώς και εκεί βρέθηκαν συμβατοί δότες, μετά από συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων.

Ο Μανόλης μετά από χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα, υπεβλήθη το προηγούμενο διάστημα σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα και όλα έδειχναν μετά την επιστροφή του στην Κρήτη ότι η κατάσταση της υγείας του θα εξελισσόταν καλά.

manolis

Δυστυχώς όμως παρουσίασε επιπλοκή και εισήχθη ξανά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή όλοι οι κάτοικοι του χωριού, με την ελπίδα ότι ο 40χρονος Μανόλης θα καταφέρει να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια της υγείας του.

Εξάλλου ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, καθώς επρόκειτο για έναν χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα αποχαιρετίσουν το χαμογελαστό Μανόλη αύριο Κυριακή στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στις Βασιλειές.

smaragdakhs

Διαφήμιση
Διαφήμιση