“Δώρο” ζωής αποφάσισε να κάνει σε συνανθρώπους μας η οικογένεια ενός 40χρονου άνδρα από χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, ο οποίος νοσηλεύεται κλινικά νεκρός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Οι γονείς του 40χρονου Μανόλη μέσα στο πόνο τους βρήκαν το κουράγιο και αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του, μετά την ενημέρωση που είχαν ότι ο γιος τους είναι πλέον κλινικά νεκρός.

Ο 40χρονος μετά από χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα, υπεβλήθη το προηγούμενο διάστημα σε χειρουργική επέμβαση στην Αθήνα και όλα έδειχναν μετά την επιστροφή του στην Κρήτη ότι η κατάσταση της υγείας του θα εξελισσόταν καλά.

Δυστυχώς όμως παρουσίασε επιπλοκή και εισήχθη ξανά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Τώρα πλέον το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου βρίσκεται σε αναζήτηση συμβατών δοτών, προκειμένου να προχωρήσουν στην αφαίρεση και δωρεά των οργάνων του άτυχου νεαρού, που “έφυγε” τόσο νωρίς από τη ζωή.

Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονταν από την πρώτη στιγμή όλοι οι κάτοικοι του χωριού, με την ελπίδα ότι ο 40χρονος Μανόλης θα καταφέρει να βγει νικητής από αυτή την περιπέτεια της υγείας του.

Εξάλλου ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, καθώς επρόκειτο για έναν χαμογελαστό και καλοσυνάτο άνθρωπο, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση