HomeHL-SportsΜε τα ίδια προβλήματα ο ΟΦΗ

Με τα ίδια προβλήματα ο ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κορυφώνεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα * Πότε θα δώσουν τα ματς τους από την 5η μέχρι την 8η αγωνιστική οι Κρητικοί

Την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα το Σάββατο (15.00) συνέχισε την Πέμπτη (16/11) ο ΟΦΗ.

Τα προβλήματα για τον Νίκο Παπαδόπουλο είναι δεδομένα, με τους γνωστούς τραυματίες Κοιλιάρα, Οικονόμου, Μονιάκη και Περογαμβράκη να μην προπονούνται και να μην υπολογίζονται.

Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το πρωί της Παρασκευής  με προπόνηση στο ΒΑΚ και μετά το τέλος της θα ανακοινωθεί η αποστολή που το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα «πετάξει» για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα πάει οδικώς στα Τρίκαλα.

Η αποστολή θα επιστρέψει στο Ηράκλειο το πρωί της Κυριακής .

Παράλληλα, οι Κρητικοί ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ και για το πότε ακριβώς θα δώσουν τα ματς τους για την 5η, 6η, 7η και 8η αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «-Το Σάββατο 25/11 στις 3μμ  θα γίνει το παιχνίδι ΟΦΗ-Καλλιθέα για την 5η αγωνιστική της Footballleague.

-Τη Δευτέρα 4/12 στις 3μμ θα γίνει  το παιχνίδι Εργοτέλης-ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Football league.

-Το Σάββατο 9/12  στις 3μμ θα γίνει το παιχνίδι ΟΦΗ-Παναχαική, για την 7η αγωνιστική της Football league. Η αναμέτρηση αυτή θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

-Την Κυριακή 3μμ θα γίνει το παιχνίδι Αρης-ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική της Football league. Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3».

Διαφήμιση
Διαφήμιση