HomeHL-SportsΑντώνης Μπουρσέλης: «Στόχος του Εργοτέλη μία αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα»

Αντώνης Μπουρσέλης: «Στόχος του Εργοτέλη μία αξιοπρεπής πορεία στο πρωτάθλημα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 23χρονος μίλησε για το ματς με τον Άρη και τον Μαγκέτ Σαμί

Για τη νέα προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Εργοτέλης με την επιστροφή του στη Β’ Εθνική, αλλά και το ματς με τον Άρη της Κυριακής  μίλησε ο Αντώνης Μπουρσέλης στο Yellow Radio.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς εκτιμά πως θα είναι πολύ καλό, ενώ σημείωσε πως στόχος της ομάδας του για φέτος είναι το να κάνει μία αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα.

Αρχικά είπε: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα στο σύνολό τους. Εμείς έχουμε δείξει ότι προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω τα προηγούμενα παιχνίδια. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να παίζει ποδόσφαιρο και να δείξουμε αυτά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις.

Μας αδικούν τα αποτελέσματα, αλλά δεν το βάζουμε κάτω και σιγά σιγά θα έρθουν και οι νίκες και θα ανεβούμε και στην βαθμολογία. Ξέρω όλα τα παιδιά από τον Άρη, και είναι φαβορί μαζί με τον ΟΦΗ. Πιστεύω ότι πάντα έχει τον κόσμο δίπλα του και θα τον έχει και στον μεταξύ μας αγώνα. Βάσει ονόματος είναι μεγαλύτερη ομάδα από τον Εργοτέλη».

Για τον στόχο του Εργοτέλη και η σχέση των παικτών με τον πρόεδρο σχολίασε: «Ο στόχος της ομάδας είναι μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα. Είμαστε νέοι παίκτες και έχουμε δρόμο μπροστά μας. Ο Τάκης Γκώνιας είναι ένας πολύ καλός προπονητής, προσπαθεί να περάσει την δική του φιλοσοφία και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος ήταν και στην προετοιμασία μαζί μας στο Καρπενήσι και στον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Μας μιλάει στα αποδυτήρια πριν τον αγώνα και είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος. Αν έχω καταλάβει, η φιλοσοφία του είναι να βγάζει καλούς ποδοσφαιριστές, γι’αυτό είμαστε και νέοι άλλωστε όλοι στην ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση