HomeHL-9Δίκης συνέχεια για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία

Δίκης συνέχεια για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία

Εντάσεις και αντιδράσεις “πρωταγωνιστούν” σε κάθε ακροαματική διαδικασία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δίκης συνέχεια σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ανατολικής Κρήτης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία τον Ιούνιο του 2012 με θύματα τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη και τον 64χρονο Μανόλη Σταυρουλάκη.

Μετά από αλλεπάλληλες διακοπές, η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται σήμερα με τις καταθέσεις και των υπολοίπων μαρτύρων από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Στην τελευταία ακροαματική διαδικασία η δίκη διεκόπη, όταν ξέσπασαν συγγενείς του ενός εκ των θυμάτων, του 64χρονου Μανόλη Σταυρουλάκη εναντίον της πραγματογνώμονος από την πλευρά των κατηγορουμένων, με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Κάθε φορά κατά τη διάρκεια της δίκης δε λείπουν οι στιγμές έντασης, καθώς η αίθουσα κατακλύζεται από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα των εμπλεκόμενων οικογενειών, με αποτέλεσμα η όλα διαδικασία να διεξάγεται σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα.

Μέχρι τώρα έχουν καταθέσει συγγενείς όλων των πλευρών, αλλά και κάτοικοι της περιοχής. Υπενθυμίζεται ότι στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται ο κρεοπώλης, που έχει καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία των δύο συγχωριανών του, αλλά και ο αδελφός του που κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη, Γιάννη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση