HomeΕΛΛΑΔΑΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς ενόψει 17ης Νοεμβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των μέσων μεταφοράς ενόψει 17ης Νοεμβρίου

Μέτρα από σήμερα γύρω από το Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε ισχύ τίθενται από σήμερα έως και την Παρασκευή έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, για σήμερα και την Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλ. Κάνιγγος.

Το ίδιο θα ισχύσει και την Παρασκευή, κατά την ημέρα διεξαγωγής της πορείας, οπότε θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας και στις παράλληλες και κάθετες οδούς.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με Απόφαση της «Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.», θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς από σήμερα έως και την Παρασκευή να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση