HomeHL-9Καθυστερήσεων συνέχεια για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι

Καθυστερήσεων συνέχεια για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι

Αναβολή στη συζήτηση για τις απαλλοτριώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθυστερήσεων συνέχεια για το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλι, καθώς μετά την παράταση που δόθηκε στην προθεσμία υποβολής των προσφορών για τον ανεξάρτητο μηχανικό, αναβλήθηκε σήμερα και η συζήτηση στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου για τις αποζημιώσεις των ιδιοκτητών ακινήτων, που εμπλέκονται στην περιοχή.

Κι αυτό γιατί οι ιδιοκτήτες δε συμφωνούν και δεν έχουν προσδιορίσει ακόμη το ύψος των αποζημιώσεων που επιθυμούν να λάβουν από την απαλλοτρίωση των περιουσιών τους.

Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, η ανάδοχος εταιρία με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. – GMR Airports Limited», με «ARIADNE AIRPORT GROUP», η οποία είναι προσωρινός ανάδοχος για την υλοποίηση του Έργου «Μελέτη – Κατασκευή –Χρηματοδότηση – Λειτουργία – Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης & Μελέτη, Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών του Συνδέσεων» έχει ανακοινώσει πως ως νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή προσφορών ορίζεται η Δευτέρα 20 Νοεμβρίου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, η επιλογή του μηχανικού να πάει πίσω την όλη διαδικασία του έργου και υποβολής προς έγκριση από τη βουλή των Ελλήνων, η οποία αρχικά σχεδιαζόταν για τον Σεπτέμβριο.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στον ως άνω διαγωνισμό και να αποκτήσουν πρόσβαση στα διαθέσιμα στοιχεία για το Έργο αλλά και να λάβουν γνώση για τυχόν διευκρινήσεις επί της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών Ανεξάρτητου Μηχανικού ή/και τυχόν πρόσθετα στοιχεία για το Έργο ή/και το Διαγωνισμό Ανεξάρτητου Μηχανικού, πρέπει αρχικά να αποστείλουν ηλεκτρονικά, εκδήλωση ενδιαφέροντος συνοδευόμενη από τη Δήλωση Εμπιστευτικότητας υπογεγραμμένη, σύμφωνα με την παράγραφο 9.1 της Πρόσκλησης Υποβολής Προσφορών Ανεξάρτητου Μηχανικού.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση