HomeHL-9Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το μικρό Δημήτρη που παλεύει γενναία για τη ζωή του

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το μικρό Δημήτρη που παλεύει γενναία για τη ζωή του

Αναχωρεί στις 16 Νοεμβρίου για το Λονδίνο – Τί λέει η μητέρα του στο cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει σε όλους τους συνανθρώπους μας που με περίσσευμα ψυχής στέκονται στο πλευρό του ο μικρός Δημήτρης από τα Χανιά, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και πρέπει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο νοσοκομείο του εξωτερικού, προκειμένου να κερδίσει τη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η μητέρα του Ιωάννα Ροζάκη, μίλησε στο cretapost, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι από την πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό τους και όλους εκείνους που από το υστέρημα τους προσέφεραν χρήματα, ώστε να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτείται για τη νοσηλεία του μικρού αγοριού σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη βοήθεια τους. Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί 77.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό που απαιτείται φτάνει τις 100.000 ευρώ. Πιστεύουμε ότι όλα τα χρήματα θα μαζευτούν και θα πάνε όλα καλά. Ευχαριστούμε πάρα πολύ και εγώ και ο Δημήτρης όλον τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε” αναφέρει η ίδια.

Όπως έκανε η ίδια γνωστό, με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την ερχόμενη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου αναχωρούν για το Λονδίνο:

«Οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους πάρα πολύ μέσα από τη καρδιά μας, πραγματικά μέσα από τη καρδιά μας που νιώθετε το Δημητράκο μας, σαν παιδί σας. Πλησιάζουμε το στόχο μας, θεωρούμε ότι οφείλετε να ξέρετε όλοι εσείς που νοιάζεστε για το Δημητράκο μας ότι στις 16 του μηνά αναχωρούμε από Ελλάδα. Η προσπάθεια συνεχίζεται… Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς, στον καθένα ξεχωριστά από τον Δημητράκο μας, τον μαχητή μας…Συνεχίζουμε και ευχόμαστε να φτάσουμε το στόχο μας…Σας χιλιοευχαριστούμε…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση