HomeHL-9Σε πανηγυρικό κλίμα τα εγκαίνια του τερματικού σταθμού στο λιμάνι

Σε πανηγυρικό κλίμα τα εγκαίνια του τερματικού σταθμού στο λιμάνι

Για την εξυπηρέτηση των επιβατών της κρουαζιέρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα εορταστικό πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 τα εγκαίνια του Νέου Τερματικού Σταθμού Κρουαζιέρας στην προβλήτα IV – V στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ειρηναίος και την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής  Πολιτικής κος Χρήστος Λαμπρίδης, παρουσία πλήθους επισήμων και εκπροσώπους εμπλεκόμενων φορέων.

egkaini-termatikos

Παράλληλα στο χώρο των εγκαινίων, οι καλεσμένοι ήρθαν σε επαφή με τα παραδοσιακά προϊόντα μέσω των δικτύων του Επιμελητηρίου Ηρακλείου (Δίκτυο Κρασιού, Τυριού, Ελαιολάδου και Κρητικά Χέρια). Οι παραγωγοί, είχαν  την ευκαιρία να παρουσιάσουν δείγματα από τα προϊόντα τους κι έτσι να τονιστεί περαιτέρω η σύνδεση της κρουαζιέρας με την προώθησή τους.

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν και όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης με την υπόσχεση να συνεχίσει να αξιοποιεί στο μέγιστο τις προοπτικές και τα μεγάλα συγκριτικά πλεονεκτήματα του λιμένος.

egkainia-termatikos-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση