HomeHL-SportsΝίκος Παπαδόπουλος: «Να έρθουν οι μέτοχοι κοντά στην ομάδα και στη διοίκηση…»

Νίκος Παπαδόπουλος: «Να έρθουν οι μέτοχοι κοντά στην ομάδα και στη διοίκηση…»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έστειλε μήνυμα ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το ματς με τον Αιγινιακό

Καταιγιστικός ήταν ο ΟΦΗ κόντρα στον Αιγινιακό, αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος έστρεψε αλλού το ενδιαφέρον του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Ηρακλειωτών, λοιπόν, κάλεσε τους μετόχους να δείξουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στην προσπάθεια που γίνεται για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

«Θέλω να καλέσω όλους τους μετόχους να βοηθήσουν την ομάδα. Η εφετινή σεζόν είναι κρίσιμη για τον ΟΦΗ.

Τους ζητάω να έρθουν κοντά στην ομάδα και στη διοίκηση. Και καλή ομάδα με μέλλον έχουμε και καλό μομέντουμ.

Τους ζητάω για άλλη μια φορά, το έχω κάνει αρκετές φορές, να βοηθήσουν, το αξίζει η ομάδα, ο κόσμος και η Κρήτη.

Αυτό που ενώνει είναι η ομάδα, ο ΟΦΗ. Είναι μακρύς ο δρόμος του πρωταθλήματος. Κανείς δεν πρέπει να λείπει. Ο κόσμος είναι εδώ και μας βοηθάει. Αν δεν είχαμε το προηγούμενο αποτέλεσμα, σήμερα θα έρχονταν περισσότεροι. Βλέπουν όμως την καλή δουλειά που γίνεται και τους ευχαριστούμε.

Ό,τι έχει πειράξει ή πικράνει τους μετόχους, πρέπει να το αφήσουν στην άκρη. Να δουν πάνω από όλα την ομάδα», ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Για το ματς είπε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, με ρυθμό, με ένταση για να σκοράρουμε γρήγορα. Τα καταφέραμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, βάλαμε ωραία γκολ και φτιάξαμε ωραίες φάσεις.

Δεν χωράει κριτική το παιχνίδι όπως εξελίχθηκε. Στο δεύτερο μέρος σε κάποιο χρονικό σημείο χάσαμε τον ρυθμό μας, αλλά στη συνέχεια την καλή εικόνα του πρώτου μέρους τη βελτιώσαμε.

Είναι μια ωραία νίκη, ωραία νίκη για τον κόσμο και για εμάς. Έχουμε τώρα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με δυνατό αντίπαλο.

Παιχνίδι με παιχνίδι θα πρέπει να κερδίζουμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο μας. Το μόνο αρνητικό σήμερα είναι να μην έχει κάτι σοβαρό το παιδί που είναι δίπλα μου (σ.σ. ο Οικονόμου, που έγινε αλλαγή εξαιτίαςτραυματισμού). Ένα νέο παιδί που το χρειαζόμαστε, γιατί μας βοηθάει.

Ελπίζω ότι δεν θα είναι τίποτα. Από αύριο προσήλωση για το επόμενο παιχνίδι του Σαββάτου με τα Τρίκαλα».

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Οικονόμου ανέφερε: «Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα που βοηθά την ψυχολογία όλων των παικτών. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, σκοράραμε 4 γκολ, ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να συνεχίσουμε την ίδια εικόνα.

Εμένα μια άσχημη στιγμή με ανάγκασε να βγω, ελπίζω οι εξετάσεις να μη δείχνουν κάτι και να είμαι στο επόμενο παιχνίδι στο οποίο θα στρέψουμε από αύριο το ενδιαφέρον μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση