HomeHL-9Τελετή μνήμης στους πεσόντες πυροσβέστες

Τελετή μνήμης στους πεσόντες πυροσβέστες

Δεν τους ξεχνούν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τελετή μνήμης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της 3ης ΕΜΑΚ στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου για τους πεσόντες πυροσβέστες.

Στην εκδήλωση παρευρέθη πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, μεταξύ αυτών ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Βαρδάκης και ο βουλευτής ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Βαρδάκης ανέφερε:

«Η παρουσία μας εδώ σήμερα σε αυτό το χώρο, είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τις πράξεις αυτοθυσίας των πυροσβεστών, που προκειμένου να σώσουν τις ζωές των συνανθρώπων τους, θυσιάστηκαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Εύχομαι το Πυροσβεστικό Σώμα να μην θρηνήσει άλλα θύματα. Αιωνία η μνήμη των ηρωικών πυροσβεστών.»

Από την πλευρά του ο κ. Αυγενάκης τόνισε:

«Ανέκαθεν οι άνδρες και οι γυναίκες της Πυροσβεστικής, διαδραμάτιζαν σπουδαίο ρόλο στο κοινωνικό γίγνεσθαι καλούμενοι να αντιμετωπίσουν, με αποτελεσματικότητα, καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και πολύ περισσότερο να εγγυηθούν την ασφάλεια των πολιτών, των περιουσιών τους, αλλά και του εθνικού φυσικού μας πλούτου.

Παρά τις αυξανόμενες απαιτήσεις, τις συνεχώς επιδεινούμενες συνθήκες και αντιξοότητες, που πολλές φορές εκπορεύονται από την κυβερνητική ολιγωρία, το Πυροσβεστικό Σώμα, παραμένει ακλόνητος πυλώνας στήριξης και προστασίας του πολίτη.

Σήμερα, ημέρα Μνήμης των πεσόντων πυροσβεστών, τιμάμε τη μνήμη των συμπολιτών μας που πιστοί με θάρρος και αυταπάρνηση έπεσαν στο καθήκον».

Διαφήμιση
Διαφήμιση