HomeΕΛΛΑΔΑΚ. Σημίτης: Συκοφαντούν τον αδελφό μου

Κ. Σημίτης: Συκοφαντούν τον αδελφό μου

Στις κάλπες για την κεντροαριστερά και ο πρώην πρωθυπουργός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εκλογικό κέντρο για την ανάδειξη του επικεφαλής της κεντροαριστεράς βρέθηκε ο Κώστας Σημίτης.

Σε δήλωση του και αφού ψήφισε, ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε ότι σήμερα πραγματοποιείται το πρώτο αποφασιστικό βήμα. «Για την αναγέννηση της κεντροαριστεράς και τη συμμετοχή της, από θέση δύναμης, στις πολιτικές εξελίξεις».

Ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο αδελφός του, Σπύρος, ερευνάται για ξέπλυμα χρήματος, ο πρώην Πρωθυπουργός είπε ότι «πρόκειται για μια συκοφαντική εκστρατεία, η οποία θέλει να υπονομεύσει τη δημιουργία μιας νέας κεντροαριστερής παράταξης. Δεν θα το πετύχει».

Σπύρος Σημίτης: «Συκοφαντικές οι κατηγορίες σε βάρος μου για διακίνηση μαύρου χρήματος»

Οι ισχυρισμοί που προβλήθηκαν και πάλι σε ορισμένα δημοσιεύματα, για διακίνηση χρήματος παράνομης προέλευσης που σχετίζονται με εμένα, είναι όπως ήδη είχα δηλώσει στις 3/7/2017 απαράδεκτοι, συκοφαντικοί και εξυπηρετούν προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Οι οποιεσδήποτε ενδεχόμενες έρευνες θα το αποδείξουν», δήλωσε στην εφημερίδα Καθημερινή, ο Σπύρος Σημίτης με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα περί επίσημου αιτήματος για έλεγχο των λογαριασμών του στην Ελβετία.

Ειδικότερα, στα δημοσιεύματα αναφέρεται πως ο Σπύρος Σημίτης, αδελφός του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη ότι είναι ύποπτος για διακίνηση μαύρου χρήματος, προερχόμενου από δωροδοκίες, ενώ σημειώνεται ότι υπάρχει επίσημο αίτημα να ανοίξουν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση