HomeHL-GreeceΣύλληψη για παιδική πορνογραφία σε χωριό του Αγρινίου

Σύλληψη για παιδική πορνογραφία σε χωριό του Αγρινίου

Εξετάζεται το εάν ο ίδιος βιντεοσκόπησε το επίμαχο υλικό και το μοιράστηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με άκρα μυστικότητα την περασμένη Πέμπτη , αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησαν σε επιχείρηση σε οικία ατόμου 35 με 40 ετών σε χωριό του Αγρινίου, που φέρεται να εμπλέκεται σε σοβαρή υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να μοιράστηκε βιντεοσκοπημένο υλικό αποπλάνησης ανηλίκου με αποτέλεσμα οι αρχές να φτάσουν στα ίχνη του και να προχωρήσουν στην σύλληψη του σε χωριό του Αγρινίου. Μάλιστα η σύλληψη αυτή, είναι μόνιμο θέμα συζήτησης και έχει αναστατώσει την κοινωνία στο συγκεκριμένο χωριό. Εξετάζεται το εάν ο ίδιος βιντεοσκόπησε το επίμαχο υλικό και το μοιράστηκε, ενώ κατασχέθηκαν και αρχεία από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, που οι αστυνομικοί της ΔΗΕ κάνουν «φύλλο και φτερό»

Στην επιχείρηση παρείχαν συνδρομή και αστυνομικοί της Δ/Α Ακαρνανίας και ο φερόμενος ως δράστης του σοβαρού αδικήματος, έχει μεταφερθεί στην Αθήνα. Με βαριές κατηγορίες μάλιστα , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση